|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Stronghold Kingdoms - Początki gminy ;)
Atnaf - 4 Kwiecień 13, 20:17 Temat postu: Początki gminy ;) Witam. Wiecie moze co najlepiej budowac na samym poczatki gminy ? jakie budynki i wogole ? Pytam poniewaz chce sprawdzic czy dany wojt sie nadaje
Z gory dzieki
Lutel - 4 Kwiecień 13, 20:42
Na początku to takie podstawowe gildie jak drewno, kamień, jabłka, trochę koszar. Ważne żeby nie marnować flag na posągi.
Polecam poradnik dot. gmin:
http://www.youtube.com/watch?v=BztRQ3jIwP0
Czes - 4 Kwiecień 13, 22:54
Ja bym zaczął od gildii rozbudowujących obronność parisha. Surowce są dobre ale najpierw trzeba zadbać by parafia potrafiła utrzymać swoje flagi i złoto.
Janiuszko - 10 Czerwiec 13, 23:54
ja też bym tak powiedział. Szybszy bonus do produkcji będzie z badań na długo zanim zdążysz wymaksować gildię przynajmniej na 5 poziom... Gildia architektów to podstawa jak dla mnie i biuro sierżanta sztabowego na 1 poziom, żeby wartownie móc stawiać w zamku - broń na ten pierwszy poziom mozna nawet kupić. Potem już jak leci wedle uznania, najlepiej jak jest komunikacja między wójtem i członkami gminy - można uzgodnić co i w jakiej kolejności.
|
|