|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Crusader, Warchest i Extreme Multiplayer - Instalka Twierdzy Krzyżowiec wersja 1.1
Bojan007 - 28 Marzec 13, 21:33 Temat postu: Instalka Twierdzy Krzyżowiec wersja 1.1 Zalogowałem się do Game Rangera, i po kilku grach dowiedziałem się że laguję. jakkolwiek dziwnie to zabrzmiało na pierwszy raz, uzyskałem w końcu info że przez niespójną wersję, spowalniam grę reszcie użytkowników. Okazało się że przyczyną jest wersja 1,0 z której korzystałem. Ściągnąłem więc Patcha do wersji 1.1, co wywaliło mi grę w kosmos (uniemożliwiło jakiekolwiek jej otworzenie).
Spod sterty płyt, wyciągnąłem więc wersję oryginalną, i ku wielkiej uciesze, okazało się że jest to wymagana wersja 1.1 Myślę więc sobie że teraz można będzie w końcu rozegrać normalną partię. i co się okazuje? że logując się do gry sieciowej, wyskakują mi chińskie znaczki, a po dokonaniu akceptacji zielonego ptaszka i próbie rozpoczęcia gry, ta zawiesza się i wyrzuca z aplikacji.
Czy znajdę tu życzliwego wojownika, który użyczy mi swojej, sprawnie działającej wersji? walka z ośmioma Wolfami, staje się już nudna, i czas myślę najwyższy dostać młuckę od kogoś mocniejszego od komputerowego Lorda
życzliwemu Lordowi rozumiejącemu i doświadczającemu już w przeszłości irytacji kontaktu z graczem spowalniaczem- z góry dzięki
Kubex332 - 29 Marzec 13, 15:53
Cytat: | Zalogowałem się do Game Rangera, i po kilku grach dowiedziałem się że laguję. jakkolwiek dziwnie to zabrzmiało na pierwszy raz, uzyskałem w końcu info że przez niespójną wersję, spowalniam grę reszcie użytkowników. Okazało się że przyczyną jest wersja 1,0 z której korzystałem. Ściągnąłem więc Patcha do wersji 1.1, co wywaliło mi grę w kosmos (uniemożliwiło jakiekolwiek jej otworzenie).
Spod sterty płyt, wyciągnąłem więc wersję oryginalną, i ku wielkiej uciesze, okazało się że jest to wymagana wersja 1.1 |
Czyli że ta wersja 1.0 była nieoryginalna?
Bojan007 - 29 Marzec 13, 15:57
tak, tamta wersja nie byla orginalem
|
|