|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Stronghold Kingdoms - Nazwa polskiej frakcji na World 7 (ankieta)
DarkKnight - 24 Styczeń 13, 19:16 Temat postu: Nazwa polskiej frakcji na World 7 (ankieta) W związku z tym że mamy już sporo propozycji odnośnie nazwy naszej polskiej frakcji na World 7 postanowiłem zebrać większość propozycji nazw i zrobić ankiete.
Niech każdy zagłosuje jakby chciał by nazywała się nasza polska frakcja na nowym świecie, niech osoby które się nie wypowiedziały dadzą jeszcze jakieś propozycje to się doda ją do ankiety.
Będe się starał aktualizować temat na bieżąco w ciagu najbliższych paru dni i do końca tygodnia zdecydujemy jak nazwać frakcję.
Polish Warriors Republic (1)
Medieval Riders ( )
Polish Libertarian Alliance ( )
Republic of Poland (1)
Knights of the White Eagle (2)
Polish First Front ( )
Alliance of Death ( )
Band of Brothers ( )
Red Devils ( )
Alliance of Swords ( )
Swords and Horses ( )
Polish Agressive Frog's ( )
Polish Horde ( )
Made in Poland ( )
Polish Defiance ( )
Winged Hussars ( )
To narazie tyle niech każdy się dobrze zastanowi jakby chciał by nazywała się frakcja i zagłosuje na 1 nazwę lub doda jeszcze jakąś fajna propozycje do juz istniejących
Bordinio - 24 Styczeń 13, 20:08
Ja nie gram, ale może ciekawą propozycją byłaby nazwa : Polish Defiance ?
Lutel - 24 Styczeń 13, 20:12
Myślę, że Polish Hussars to fajna nazwa . Pomyślcie o niej .
Lord Smerf - 24 Styczeń 13, 20:14
Lutel napisał/a: | Myślę, że Polish Hussars to fajna nazwa . Pomyślcie o niej . |
+1
Siwy - 24 Styczeń 13, 20:14
Jeśli miałbym wybierać z tych wypisanych powyżej to zagłosowałbym na White Warriors of Eagle. Jednak zmieniłbym to na Knights of the White Eagle.
Myślałem nad nazwą Husaria, ale stwierdziłem, że jakby Wam nie poszło to byłaby hańba dla tej nazwy . Bez obrazy oczywiście.
DarkKnight - 24 Styczeń 13, 20:28
Lutel napisał/a: | Myślę, że Polish Hussars to fajna nazwa . Pomyślcie o niej . |
przeciez Polish Hussars jest taka polska frakcja na W6 to i na W7 mamy ja skopiowac? bez sensu cos innego trzeba wybrac
Siwy - 24 Styczeń 13, 20:31
No to Winged Hussars, jak mówiłem . Albo Knights of the White Eagle.
Lutel - 24 Styczeń 13, 20:38
Nie gram na świecie 6 to skąd mogłem wiedzieć.
DarkKnight - 24 Styczeń 13, 20:42
No dobra panowie to zdecydujcie sie na 1 nazwę to zaktualizuje ankietę ,wasze propozycje dodałem do ankiety
Siwy - 24 Styczeń 13, 21:09
Cóż, moim zdaniem najlepsza byłaby nazwa Knights of the White Eagle .
Zdyszany - 24 Styczeń 13, 21:11
Republic of Poland
+1
MajorDecha - 24 Styczeń 13, 21:13
moze Polish kiełbasa ?
DarkKnight - 24 Styczeń 13, 21:16
MajorDecha napisał/a: | moze Polish kiełbasa ? |
niestety niema takiej opcji kolego ;)musisz wybrać coś z listy albo wymyślić co innego
Lutel - 24 Styczeń 13, 21:30
Tak ogólnie (dziwne, że Siwy nic nie komentował w tej sprawie) to mogłeś zrobić normalną ankietę (jest taka opcja, gdy zakłada się temat) i wszystko byłoby bardziej czytelne. Jeśli można jeszcze taką opcję dodać, to sugeruję to zrobić .
Siwy - 24 Styczeń 13, 21:37
Z tego co pamiętam, to użytkownik nie może dodać ankiety do już wysłanego posta. A mi nie uśmiecha się wpisywać tych wszystkich propozycji xd. Chyba, że dodamy tylko np. 5 najlepszych, czyli:
- Republic of Poland
- Knights of the White Eagle
- Polish Defiance
- Winged Hussars
- .. jakaś jeszcze?
|
|