|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Offtopic - Reklamy
Maciek - 17 Listopad 12, 19:23 Temat postu: Reklamy Które reklamy lubicie, których nienawidzicie?
Swego czasu często leciała bardzo fajna reklama Żubra: "Rano kawka..." .
Nienawidzę natomiast reklam wszelkiej maści dezodorantów, maskar, podkładów itd. Ujdą jeszcze niektóre reklamy męskich antyperspirantów/dezodorantów . Bardzo wnerwiają mnie reklamy internetowe. Co chwila jakieś okienko wyskoczy że Ipada wygrałem, albo jakieś debilne reklamy od wuja Gugiela, tylko neta gówno zamula
Podzielcie się swoim zdaniem na temat reklam!
Siwy - 17 Listopad 12, 19:43
Byłbym w stanie płacić 50zł miesięcznie, żeby tylko nie było w ogóle reklam w telewizji. Mimo, że prawie w ogóle nie oglądam (czasami meczyk, ew. Rodzina Zastępcza tudzież Jeden z Dziesięciu) to mnie szlag trafia. A już szczególnie, że często na wielu kanałach lecą jednocześnie i nie można nawet przełączyć.
To, że niektóre są nawet dobre (jak te Żubra, czy kiedyś Plusa) nie zmienia tego faktu .
Demordrey - 31 Styczeń 14, 14:30
Ja lubię reklamy o zabawkach, o słodyczach itp.
Nienawidzę wszelkich reklam o tematyce dla dorosłych
Refus - 31 Styczeń 14, 17:49
Internetowe?! Adblock i już nie boli!
Najgorsze w TV są te szampony z Ibiszem...
1234567890 - 6 Luty 14, 19:25
Ja najbardziej lubię reklamy jajek Farmio, które są od kur karmionych paszą bez GMO. Nawet śpiewam piosenkę z tej reklamy:
"Farmio, Farmio od kur co je karmią bez GMO"
|
|