|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Stronghold Kingdoms - Spolszczenie
KuBBeN - 30 Październik 12, 15:13 Temat postu: Spolszczenie Witam.Możecie podrzucić linka z aktualnym sp olszczeniem.?Będę wdzięczny.
Zeewdon - 30 Październik 12, 18:06
Też był prosił o nowe spolszczenie, z góry dzięki : )
Lutel - 30 Październik 12, 18:16
Osobiście nie wiem, czy jest jakaś aktualizacja, bo sam nie korzystam. Tutaj macie link do tematu na oficjalnym forum SHK, tam macie link do spolszczenia:
http://forum.strongholdki...13275&start=100
Cytat: | 2012-10-25: Uaktualnienie do wersji 2.0.0.5 |
Ten wpis jest najnowszy.
Zeewdon - 30 Październik 12, 19:07
Tam jest napisane że trzeba wkleićdo moje dokumenty> Stronghold Kingodoms, wszystko okej tylko że ja w Tym folderze Stronghold Kingdoms nic nei mam .. ; x
Lutel - 30 Październik 12, 19:36
Spróbować możesz, też nic tam nie mam.
Maciek - 30 Październik 12, 19:43
A spolszczenia nie trzeba przypadkiem wkleić do Moje Dokumenty > Dane Aplikacji > Stronghold Kingdoms?
Zeewdon - 30 Październik 12, 19:56
Dane aplikacji nie mam ; x
Maciek - 30 Październik 12, 20:10
Bo musisz odkryć ukryte foldery
Zeewdon - 30 Październik 12, 20:49
Może Ci się to wyda dziwne, ale jak to zrobić? xDDD
Siwy - 30 Październik 12, 21:01
Opcje folderów -> zaznacz opcję "Pokaż ukryte pliki, foldery i dyski".
Jeśli masz Windows 7 to "Opcje folderów" są w Panelu Sterowania. Jeśli nie to w folderze po prostu gdzieś tam w menu.
Zeewdon - 30 Październik 12, 21:04
Tak znalazłem, ale miałem już wcześniej zaznaczoną opcje "pokaż ukryte pliki i foldery" ; x
A tam gdzie mam zainstalowaną gre wklejony plik nie działa
Lutel - 30 Październik 12, 21:32
A próbowałeś pobrać link pt. Spolszczenie z instalatorem winrara. Domyślnie stara się zainstalować w Moje Dokumenty/Stronghold Kingdoms?
http://sourceforge.net/pr...pl.exe/download
Maciek - 30 Październik 12, 21:37
Zeewdon, musisz wejść w C:\Documents and Settings\tutaj twoja nazwa użytkownika\Dane aplikacji
Zeewdon - 30 Październik 12, 21:46
Nie, jest tak samo jak przy normalnej instalacji, można wybrać na jaki dysk ma zainstalować, daje to tam gdzie mam zainstalowaną gre i robie tak jak jest tam napisane, settings->settings-> language. Ale nie ma polski ; x
Maciek zrobiłem tak jak mówiłeś ale nadal nie moge zmienić na polski ; /
webak79 - 3 Listopad 12, 20:39
Jeśli to Ci pomoże to u mnie w Windows 7 wygląda to tak. Potem wchodzisz po zalogowaniu i uruchomieniu gry w ustawienia,następnie zakładka języki i masz już tam "Polski".
|
|