|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Crusader, Warchest i Extreme Multiplayer - [Crusader] Mój i Kupca hrupkuw Kanał na youtube.
Borki - 4 Czerwiec 12, 13:39 Temat postu: [Crusader] Mój i Kupca hrupkuw Kanał na youtube. Mój: Shever
Kupiec Hrupkuw: Faxid
Dziękujemy za Oglądanie .! )
Kupiec Hrupkuw - 4 Czerwiec 12, 14:01
W sumie to nie wiem czy jednak dobrze, że mój dodałeś, bo ja tam jeszcze nic prawie nie mam xD, ale to się zmieni. Shever chciał to dodać, z tego powodu, że będzie organizowany ten turniej, który zapewne ściągnie sporo początkujących graczy i żeby oni popatrzeli na te filmiki i jakieś wnioski wyciągnęli. Nie wiem czy to będzie miało jakiś wpływ, ale lepsze to niż nic. Oczywiście zapraszam też do oglądania filmików innych graczy.
Bordinio
Borki - 4 Czerwiec 12, 14:08
Jeżeli Chodzi No F No Fs to Polecam Kanały : ZO Avenger
oraz
ZO Skelet
a Jeżeli chodzi o No F Only to : X-CON Zbychu
oraz
X-CON Ares
Elmo - 4 Czerwiec 12, 14:25
Niby ładnie.
Ale nie wiem dlaczego, prawie po każdym wygranym pojedynku piszesz do kogoś noob, już nie mówie o przegranych walkach.
Borki - 4 Czerwiec 12, 14:28
bo na gr Już nie ma normalnych graczy takich jak np : vika Petakuty CyklonB Legacy..
Kamil - 4 Czerwiec 12, 14:53
Czyli ty też nie jesteś normalny?
Co do tych wszystkich filmów to troche bez sensu moim zdaniem że każdy dodaje po 50 video a i tak nikt tego nie ogląda.Tak jak Shever to już w ogole non stop te same zasady (0pt albo 5pt i zawsze rush)
Elmo - 4 Czerwiec 12, 15:01
Jest wiele normalnych graczy tylko trzeba mieć podejście .
|
|