|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold 3 - Misja ekonomiczna - problem z 1 ruiną!?
kubaZW109 - 29 Październik 11, 10:38 Temat postu: Misja ekonomiczna - problem z 1 ruiną!? Czy ktoś miał może podobny problem? W misji ekonomicznej - tam gdzie niszczymy wilki i ruiny - nie można zniszczyć jednej ruiny ;/ Kursor zamienia się w mieczyk ale niestety rycerzyki stoją jak kołki. To porażka w grze za takie pieniądze i z taką renomą ...
Chudy2000 - 29 Październik 11, 12:15
Niestety Stronghold3 jest straaaasznie niedopracowany ;/
Wymienić pare przykładów:
-jednostki "zamarzają" w jednym miejscu
-nie ma sensu budować jedzenia bo i tak się nie wyrobisz( 3 jabłonki nie ogarniają 14 chłopów)
-nie działają te bitwy (historyczne bodajże)
Niestety albo poczekasz na patche albo wyrzucasz gre do kosza.
kubaZW109 - 1 Listopad 11, 07:58
Tak im więcej prób grania tym więcej rozczarowań - dla miłośników Twierdzy I a nawet Legendy ... Twierdza 3 to chyba szczyt rozczarowania ;( NIE MA SENSU KUPOWAĆ - ja to zrobiłem i żałuję
wisnia_pc - 1 Listopad 11, 12:09
Ja ta misję przeszedłem normalnie może nie atakujesz włócznikami tylko łucznikami łucznicy też mi stali i nic nie robili. Obecnie jestem w misji 5 to jest dopiero hardcore misja na czas z mnichami.
michal1511 - 1 Listopad 11, 14:34
Z mnichami? Chodzi Ci o ten obóz co musisz zniszczyć żeby pielgrzymki dochodziły do miasta? Czy o tą gdzie sciagasz sie z biskupem o zebranie 5000tys złota?
krystianek2234 - 18 Luty 12, 17:37
Witam.nie tylko w ekonomicznej skopali , ja gram w 11 misję militarną i po prostu nie ma trebuszu a powinien być..Jest to oblężenie i jest na to chyba ze 4 minuty a bez trebuszu można sie podrapać..więc albo patche albo szkoda nerwów..
[ Dodano: 18 Luty 12, 22:37 ]
co to jest za chora gra mi też ci debile nie chcą rozbić tych ruin..
TwierdzaBoss - 15 Lipiec 12, 20:28
Chudy2000 napisał/a: | Niestety Stronghold3 jest straaaasznie niedopracowany ;/
Wymienić pare przykładów:
-jednostki "zamarzają" w jednym miejscu
-nie ma sensu budować jedzenia bo i tak się nie wyrobisz( 3 jabłonki nie ogarniają 14 chłopów)
-nie działają te bitwy (historyczne bodajże)
Niestety albo poczekasz na patche albo wyrzucasz gre do kosza. |
jak by mój kolega u którego gram w twierdzę 3 miał takie podejście jak ty...oglądał bym gameplaye albo wyjął bym twierdzę z jego kosza i miał bym ją u siebie
|
|