|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Nasza twórczość - Mój własny mod do Crusadera
Maciek - 3 Wrzesień 11, 10:41 Temat postu: Mój własny mod do Crusadera Witam. Pracuję nad modem dzięki któremu będzie można zagrac z bad_arabem, bad_soldierem i good_soldierem. Mod nie doda tych postaci do gry a zamieni je na te podstawowe. Mod jest w pełni gotowy więc piszcie w temacie a go udostępnie.
Oto screen:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Rahnen - 3 Wrzesień 11, 11:01
brak screena prosze o ponowne wklejenie
Maciek - 3 Wrzesień 11, 11:03
Ok teraz wyświetla się poprawna miniaturka.
Rahnen - 3 Wrzesień 11, 11:22
Mam pytanko, czy to nowi przeciwnicy?
Nidor - 3 Wrzesień 11, 11:26
Raczej chyba podmienieni.
Bzyk - 3 Wrzesień 11, 11:31
Nidor napisał/a: | Raczej chyba podmienieni. |
maciekolos napisał/a: | Mod nie doda tych postaci do gry a zamieni je na te podstawowe. |
I wszystko jasne.
Maciek - 3 Wrzesień 11, 11:49
Dobra to dac link do moda? Według mnie gra się z nimi przyjemnie.
Bzyk - 3 Wrzesień 11, 12:33
Co zamienia ten mod oprócz wyglądu postaci?
Maciek - 3 Wrzesień 11, 13:10
Ich mowę oraz ich nazwy. Zmienione są też różnego rodzaju napisy w grze. Na razie robię mod na wersji polskiej, ale jak pożyczę od kolegi wersję po angielsku to zacznę majstrowac.
Siwy - 3 Wrzesień 11, 14:36
A zamki? Jakie zamki budują Ci goście?
Rahnen - 3 Wrzesień 11, 14:46
Mod wygląda na fajny i ciekawy ale dlaczego jest tylko 4 nowych przeciwników? I dlaczego jest 2 kalifów?
PS. A dubbing nowych postaci?
jankes1124 - 3 Wrzesień 11, 14:48
Przydałoby się, żeby budowali zamki trudniejsze do zdobycia
Maciek - 3 Wrzesień 11, 16:49
Odpowiadam po kolei:
Siwy: Zamki dzisiaj zacząłem robic dla nich.
STRONGer: Jest dwóch kalifów ponieważ jeden z nich to bad_arab; 4 nowych przeciwników, ponieważ tylko tyle było ukrytych w plikach gry; Jest dla nich Dubbing.
jankes1124: Pracuję nad tym.
PS: "Drugi Kalif" ma inny dubbing, jednostki ( jednostki Nizara ) i teraz właśnie pracuje nad jego zamkami.
PS2: Na wszelkie pytania będę odpowiadał na bieżąco.
Edit: Dodałem ankietę do tematu. jeśli będzie ponad 10 głosów na "Tak" to wstawię link do moda, ponieważ nie wiem jeszcze czy chcecie go przetestowac i czy wypali. Niestety jest on jeszcze w fazie produkcji ( mod a nie link ).
Rahnen - 3 Wrzesień 11, 18:29
Powinieneś dać link do moda nieważne jakie będą wyniki ankiety bo potem niektórzy mogą być zawiedzeni.
Lord Smerf - 3 Wrzesień 11, 19:11
Dokończ wszystko tak, jak ma ostatecznie wyglądać i wtedy wstaw linka. Proste.
|
|