|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - Strona Z modami do Cruska
Strongholder123 - 31 Sierpień 11, 13:31 Temat postu: Strona Z modami do Cruska Dzień dobry dzisiaj pokażę wam stronkę z modami do Cruska są tu ciekawe mody jeden nawet zmienia klimaty pustynne na europejskie.
http://stronghold.heaveng...y=crusader_mods
mroczny38 - 31 Sierpień 11, 18:32
Ta strona jest bardzo znana z modów. Ale przynajmniej ludzie wchodzą odrazu na tą strone a nie szukają mody .
Strongholder123 - 2 Wrzesień 11, 15:18
wiem ta kategoria jest w brofse categories - Crusader Modifications
adi142 - 4 Wrzesień 11, 10:33
omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana...
Strongholder123 - 6 Wrzesień 11, 14:33
a może nie którzy nie znają tej strony???
więc proszę nie dawać takich odpowiedzi jak[quote:="adi142"]omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana...[/quote:]
jak ktoś tak jeszcze zrobi to umm?? eee?? yyy? powiem yyy? KACPROWI!
Dodano: 6 Wrzesień 11, 16:34
[quote:="adi142"]omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana...[/quote:]
Rahnen - 6 Wrzesień 11, 14:40
To co powiedział adi142 nie łamie regulaminu
Kacper - 6 Wrzesień 11, 15:34
Strongholder123 napisał/a: | a może nie którzy nie znają tej strony???
więc proszę nie dawać takich odpowiedzi jak adi142 napisał/a: | omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana... |
jak ktoś tak jeszcze zrobi to umm?? eee?? yyy? powiem yyy? KACPROWI!
Dodano: 6 Wrzesień 11, 16:34
adi142 napisał/a: | omg tą stronę prawie każdy zna, a zmiane klimatu wykonałem także ja, jest ona trochę bardziej dopracowana... |
|
Dziecko, najpierw sam przeczytaj regulamin i zacznij pisać z sensem a później baw się w zgłaszanie postów...
Nie wiem jak reszta użytkowników, ale ja ostatnimi czasy czytając niektóre posty zrobiłem już tyle facePALM'ów, że się kokosy zaczęły turlać po pokoju...
Bordinio wraca w czwartek, to może będzie mu się chciało tłumaczyć tobie "co tu jest be a czego nie wolno" (a jest w tym dobry ), mi się nie chce i też nie od tego tu jestem.
BTW zarobić dwa warny w tak krótkim czasie to chyba rekord. Wpisz sobie w google "warn forum" i poczytaj co to jest.
Rahnen - 7 Wrzesień 11, 17:07
Kacper napisał/a: |
BTW zarobić dwa warny w tak krótkim czasie to chyba rekord. Wpisz sobie w google "warn forum" i poczytaj co to jest. |
Rekord to chyba 3 warny w 7 postów a otrzymał je bodajże Pchełka.
Strongholder123 - 10 Wrzesień 11, 11:26
sory ale czy to temat dyskusje? czy Strona z modami do Cruska?
Elmo - 10 Wrzesień 11, 15:34
STRONGer napisał/a: | Kacper napisał/a: |
BTW zarobić dwa warny w tak krótkim czasie to chyba rekord. Wpisz sobie w google "warn forum" i poczytaj co to jest. |
Rekord to chyba 3 warny w 7 postów a otrzymał je bodajże Pchełka. |
Przepraszam za OT ale zdecydowanym mistrzem w warnach jest Gieras 3 warny -2 posty , sam nie wiem jak tego dokonał .
|
|