|   | 
								StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold.  | 
								  | 

Crusader, Warchest i Extreme Multiplayer - [Poradnik] SHC Multiplayer 

Attyla - 14 Sierpień 11, 00:51 Temat postu: [Poradnik] SHC Multiplayer Postanowiłem zrobić poradnik składający się z filmików przedstawiających taktyki ekonomiczne i bitewne w SHC.

Najpierw zaczne od ekonomii.

Pierwszy filmik już gotowy

Przedstawia jak najlepiej rozwijać ekonomie na zasadach:

3k złota

5pt no rush

low res'owa mapa

http://www.youtube.com/watch?v=wn0ySK3-QJc

Niebawem wstawie następne filmiki.

(EKO na 3k 10pt oraz 2k 10pt)
												 Rahnen - 14 Sierpień 11, 09:08
  Dosyć dobry poradnik, ale chyba chleb jest wydajniejszy i bardziej opłacalny od jabłek   
												 Attyla - 14 Sierpień 11, 09:18

| STRONGer napisał/a: | 	 		  Dosyć dobry poradnik, ale chyba chleb jest wydajniejszy i bardziej opłacalny od jabłek     | 	  

Na 5pt chleb chcesz robić? 

Na mapach gdzie mieści się około 10 jabłek robi sie zazwyczaj jabka a już na pewno na 5 pt w innym wypadku przeciwnik wykończy Cię 1-2 min po no rushu.
												 Rahnen - 14 Sierpień 11, 09:29
  Każdy ma swoją taktykę, owszem ja tez robię jabłka, ale szybko stawiam 5 farm przenicy    3 młyny i 15 piekarni, ustawiam racje na maksymalne i podatki na - 16  i kasa sama mi leci    , na 5pt grałem tylko 3 razy (zwykle gra się na 10pt lub 20pt) dwa razy wygrałem, raz przegrałem.
												 Attyla - 14 Sierpień 11, 10:16
  http://www.youtube.com/watch?v=JEWKIFFAlyI

3k gold, 10pt no rush, mapa Crystal Lake (ed) (niski res)
												 Kupiec Hrupkuw - 14 Sierpień 11, 10:51
  Cóż poradniki świetne, przyda się początkującym. Dobrze by było wstawić je na stronę główną, na pewno więcej uczą niż obecny poradnik. Mnie nauczyły tego, że jestem za wolny i to o wiele xD.

PS. Ja spichlerz zwykle zagradzam domkami i chyba w pierwszym filmiku zapomniałeś zrobić to wcześniej.

| 

|