|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold 3 - Szczur w Twierdzy 3
Krzyżowiec - 12 Sierpień 11, 18:31 Temat postu: Szczur w Twierdzy 3 Witam wszystkich forumowiczów. Przeglądając dział o SH3 znalazłem post Bakura:
Bakur napisał/a: | Będzie dubbing a narrator to Piotr Fronczewski
Tutaj
Pobierzcie sobie próbki. Nie wiem jak wy myślicie ale mi się wydaje że narrator pasuje idealnie. |
W linku znajdują się próbki dubbingu w SH3, z pliku Fronczewski2.wav wynika, że w Twierdzy 3 będzie Szczur! Co o tym myślicie?
Ja uważam, że będzie jak w Krucjacie, można walczyć z wieloma Szczurami "bliźniakami" lecz o innych pseudonimach, w SH1 zabiliśmy tego pierwszego, ale jego bliźniacy nadal żyją, myślę że tak będzie też z innymi postaciami, co o tym sądzicie?
fubu35 - 13 Sierpień 11, 09:17
Nie pamiętam dokładnie ale w 1 chyba było w opisie, że go matka porzuciła..czy to wiepsza?xd nie pamiętam.Ale Simon mówi iż spotkamy się ze szczurami.
Bzyk - 13 Sierpień 11, 11:35
Wg plotki to Wieprz został porzucony przez matkę. Rodzina Szczura natomiast zginęła na morzu, powracając z wyprawy. Szczur był jedynym żyjącym potomkiem rodu.
|
|