|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Gry i rozrywka - Conquerors PBF
Hunter - 9 Czerwiec 11, 11:41 Temat postu: Conquerors PBF
Co to jest Conquerors?
Conquerors to strategiczna gra PBF (play by forum). W odróżnieniu od wielu innych gier, jej miejsce nie jest w średniowieczu, acz w mistycznym świecie Miroth. Gra oferuje łatwy w obsłudze interface, dużo możliwości i brak ustalonych schematów. Oprócz "zwykłych" żołnierzy i budynków, sami możemy wynaleść swoje unikalne. Wszystko to dostarcza świetnej zabawy.
Co to jest PBF?
PBF [Play by forum] to nowy rodzaj gry, alternatywny do gier via browser. Dzięki temu, że jest prowadzony wyłącznie przez ludzi, a nie maszynę, zabawę urozmaicają ciągle niespodziewane eventy, czego nie możemy spotkać w standardowych grach RPG czy strategiach.
Jak grać?
Dużo rzeczy możesz się dowiedzieć w temacie FAQ dla nowego gracza, a jeśli czegoś tam nie znajdziesz, MG chętnie odpowie ci na pw.
Aragorn - 9 Czerwiec 11, 15:36 Temat postu: Re: Conquerors PBF
wojownik napisał/a: | PBF [Play by forum] to nowy rodzaj gry |
Bo ja wiem czy taki nowy...
przemusio - 9 Czerwiec 11, 15:53
wojownik napisał/a: | czego nie możemy spotkać w standardowych grach RPG |
Nie wiem czy do końca odróżniasz RPG od cRPG, a jest to diametralna różnica.
Jeśli chodzi o logo, to widzę iż w użyciu był MS Paint, wydanie XP Mogę pomóc ofc.
Hunter - 9 Czerwiec 11, 17:09
Zgadza się, paint. Jeślibyś mógł, to zrób grafiki do działów (mój pejnick nie jest zbyt zaawansowany ) i popraw banner.
|
|