|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Edytor map - Jak mogła by wyglądać kampania w SH3- nowa kampania
krzysiu1505 - 11 Styczeń 11, 15:37 Temat postu: Jak mogła by wyglądać kampania w SH3- nowa kampania Witam. Planuje stworzyć kampanię, która była by hipotezą jak mogła by (według znanych informacji na temat fabuły) wyglądać. Jak wam się podoba ten pomysł
Tay - 11 Styczeń 11, 15:46
Po 1: Pomysł mi się nie podoba.
Po 2: Na podstawie JAKICH informacji?
Po 3: Źle sformułowałeś wypowiedź.
Siwy - 11 Styczeń 11, 16:03
A moim zdaniem pomysł całkiem fajny, oryginalny. Różne domysły, przypuszczenia, o co mogłoby chodzić w fabule... Masz już jakąs koncepcję ? ;]
Lord Smerf - 11 Styczeń 11, 20:27
No w sumie nie ma nic do zarzucenia poza tym, że jak na razie nie słyszałem zbyt wiele "znanych informacji na temat fabuły". Mógłbyś je tutaj podać?
Poza tym może wyjść bardzo dobra kampania.
krzysiu1505 - 12 Styczeń 11, 16:59
To że wydarzenia będą się rozgrywać 10 lat po tych z 1 części(czyli w 1076r.) i będziemy walczyć z Diukiem Volpe (czyli Wilkiem) znanym z poprzedniej części.
Siwy - 12 Styczeń 11, 17:03
No to chyba wiadomo, ale coś konkretniejszego wiesz, albo masz zaplanowane ?
krzysiu1505 - 13 Styczeń 11, 19:01
tak. w pierwszej misji wilk będzie oblegał swój stary zamek(ten z ostatniej misji)
Hunter - 14 Styczeń 11, 07:35
Hmm... coś mi tu zalatuje fabułą z Stronghold 3, tam Wilk powraca akurat 10 lat potem i trzeba od nowa zacząć walkę. Dziwne podobieństwo
Siwy - 14 Styczeń 11, 15:13
Lol ? Tu właśnie chodzi o przypuszczalną kampanię ze Strongholda 3 xD.
Lord Radek I - 14 Styczeń 11, 15:14
A przeczytałeś chociaż ten temat?
Hunter - 15 Styczeń 11, 11:38
Lepiej wymyślić coś innego, bo "zgapianie" fabuły nie jest zbyt oryginalne.
Artut97 - 15 Styczeń 11, 11:43
Mi się podoba. Zagrać w SH3 na silniku SH1 . Przynajmniej coś w po dobie.
Siwy - 15 Styczeń 11, 11:50
Ja Ciebie nie rozumiem Wowjownik123... To nie jest żadne zgapianie tylko przypuszczalna kampania do SH 3. O fabule z Trójki wiadomo tylko tyle, ze bedzie 10 lat po Jedynce i że będziemy walczyć z Wilkiem. I chodzi o to, że kolega Krzysiu1505 chce zrobić przypuszczalne rozwinięcie tej kampanii; spróbować wymyślić co może się wydarzyć w SH 3 itp.
To nie jest żadne zgapianie, a moim zdaniem, ciekawy pomysł. No, ale w sumie to autor tematu mógłby już napisać wstępne plany, bo premiera Trójki ma się odbyć podobno na początku 2011 roku, a chyba dobrze by było chociaż pare misji zrobić jeszcze przed pojawieniem się gry na półkach sklepów. I tak pewnie nie ukończy tej kampanii, jak prawie każdy na forum, więc nie piszę nic o jej ukończeniu przed premierą... ;P
krzysiu1505 - 15 Styczeń 11, 15:39
Rozwinięcie- Wilk, cudem ocalony, wszczyna powstanie możnych, którzy po objęciu władzy przez dawnego Króla utracili przywileje nadane im przez bohaterów z SH1(czyli Szcura, Węża, Wieprza i Wilka). Na siedzibę Wilk obiera zamek z przedostatniej misji, i rusza z wielką armią oblegać swój stary zamek. Ciąg dalszy nastąpi z kolejnymi mapami
Tay - 15 Styczeń 11, 17:16
Jakim cudem Wilk ocalał?!
A tak poza tym ile Wilk ma lat?
Moim zdaniem Firefly mogłoby coś nowego wymyślić, a nie dalej to ciągnąć.
Sorki za ten offtop.
|
|