|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - Parę pytań
Mamba - 22 Listopad 10, 14:50 Temat postu: Parę pytań Witam wszystkich, jestem tutaj nowy i mam takie 3 pytanka;p
1.Czy da sie kupic w sklepie powiedzmy 2 drewna albo 4 kamienie a moze 1 zelazo,tak jak robia to inne boty..
2.Czy jest jakis serwer MP(krzyzowca) ktory nie jest pelny,ale za to ktos na nim gra?..
3.Da sie moze zrobic tak ,zeby na początek rozgrywki dostac np: kuszników i pałkarzy?
KK,dziekii ale najbardziej chodzi mi o pyt. 2 jezeli jest prosilbym o podanie hasla i ip bo bym sobie zagral...nudne juz jest przechodzenie kampani ;p
Tay - 22 Listopad 10, 15:30
1. nie
2. nie wiem
3. nie, chyba że robisz własną mapę, ale Tobie chodzi chyba o tych co wychodzą z siedziby. Tych się nie da, możesz jedynie zmienić czy arabskie czy krzyżowskie.
Edit: Jest 50 post, jestem już Wolnym Chłopem, co za zaszczyt xD
Bordinio - 22 Listopad 10, 16:02
1. Niestety się nie da.
2. Próbuj na GameRangerze. Program jest na forum i jest prosty w obsłudze. Serwer jako taki nie istnieje. Crusader opiera się tak naprawdę na pojedynczych walkach, więc server 24/7 nie miałby prawa bytu, aczkolwiek dzięki GR można naprawdę pograć sobie bardzo często.
3. Nie da rady.
Lord Pako - 26 Listopad 10, 18:28
1.Niestety nie
2.Nie wiem bo rzadko gram na multi
3.Musisz zrobić własną mapę, inaczej nie da rady.
|
|