|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Castella Polona II - ReMobilizacja oddziałów
Fryzjer - 20 Listopad 10, 20:45 Temat postu: ReMobilizacja oddziałów Witajcie! W celu zorientowania się, ile osób trzeba by sprowadzić proszę o wpisanie się w tym temacie osób, które nadal pozostały przy grze.
brennus - 20 Listopad 10, 20:56
Ja już jestem - zgłaszam się na rozkaz powszechnej mobilizacji.
Lord Smerf - 20 Listopad 10, 21:33
Nadal chcę grać.
przemusio - 20 Listopad 10, 21:53
Masz mój miecz !
Xeno - 20 Listopad 10, 22:47
Jak grać to grać.
adriannn - 21 Listopad 10, 09:58
Król Henryk ponownie zasiądzie na tronie Czech. Biskup namaszcza króla, ofiarowuje mu miecz, berło i jabłko, a na głowę kładzie koronę.
-Powstań, panie - nakazuje biskup.
Henryk wstaje, mieczem wskazuje niebo.
-Będę starał się czynić dobro dla Boga, Bohemii i Czechów. Niech szlag mnie trafi, jeśli tego nie uczynię!
Nowi poddani króla nagradzają go głośnym aplauzem. Władca siada na tronie, szlachta zebrana w katedrze praskiej klęczy przed nowym królem. Biskup też.
Adax - 21 Listopad 10, 14:49
Zagram jeszcze ten jeden raz
Hunter - 21 Listopad 10, 17:58
Cóż, na prośbę Fryzjera, obejmę Śląsk.
Lowcakur - 21 Listopad 10, 20:39
Na prośbe mathiasa, zarejestrowalem sie i mam zamiar dolaczyc do gry, czyli zglaszam sie na ochotnika. Chcialbym objac pod moim berlem Pomorze.
adriannn - 22 Listopad 10, 05:19
Ja chyba nie będę mógł grac Jeśli jutro się nie zjawię to znaczy że nie gram. Przepraszam MG i wszystkich graczy.
Fryzjer - 24 Listopad 10, 15:17
No to mamy siedmiu graczy - tak, jak miało być . Jeżeli dobrze pójdzie, to kogoś jeszcze załatwię, może jakiś player dołączy do nas podczas rozgrywki. Perspektywy są dobre, reformy prawie skończone. Zaproście do gry, kogo się tylko da.
|
|