|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Nasza twórczość - Grafiki by Kroniki
Kroniki - 28 Grudzień 08, 14:40 Temat postu: Grafiki by Kroniki #1 Nagisa z Clannad'a
#2 The Witcher
#3 Assasin's Creed
Odyn - 28 Grudzień 08, 15:00
Czemu taka niska rozdzielczość? To tapety na komórkę, czy na komputer? Są całkiem niezłe, tylko za małe, przez co niewiele osób będzie chciało je wykorzystać...
Kroniki - 28 Grudzień 08, 15:05
Na komputer... Ale robiłem je w sumie do celów osobistych, a na starym kompie, przy 15' monitorze większej rozdzielczości nie wycisnę : P Następne postaram się zrobić "większe"...
Czes - 28 Grudzień 08, 15:13
Kroniki napisał/a: | Na komputer... Ale robiłem je w sumie do celów osobistych, a na starym kompie, przy 15' monitorze większej rozdzielczości nie wycisnę : P Następne postaram się zrobić "większe"... |
Też jak kiedyś robiłem tapetki robiłem max taką rozdzielczość właśnie też pod swój stary monitor chyba nawet tyle samo cali może ciut większy xD
Teraz niestety swoich tapet nie znajdę bo o nich zapomniałem przy formacie ;(
EDIT: Zapomniałbym, fajne tapetki.
Kroniki - 28 Grudzień 08, 17:47
Teraz zobaczyłem, jaką mam na nowym kompie rozdzielczość. Jest 1280x960 na 19' panoramicznym, więc takie teraz tapety będę robił. Większych nie ma sensu, bo to tylko zabawa z pędzlami dłuższa, a jak się tapeta rozciągnie trochę, to na jakości wiele nie straci.
Nowe tapety:
Clare z Claymore
Final Fantasy : D
Odyn - 28 Grudzień 08, 18:19
Tak jest o niebo lepiej Szkoda tylko, że kompletnie nie moja tematyka...
Muszę przyznać, że zabawa z pędzlami nieźle ci wychodzi. Masz swój styl, masz wyobraźnię, dobrze dobierasz kolory. Jeśli będziesz rozwijał się w tym kierunku, masz szansę na niezłe zarobki, jeśli znajdziesz odpowiednią pracę.
Kroniki - 28 Grudzień 08, 18:41
Dzięki Odyn za pochwałę. Chcę iść do technikum na profil technik-informatyk, ale w czym się będę specjalizować... sam jeszcze nie wiem. Na razie to traktuję jak zabawę i dlatego mi wychodzi, albo tak myślę. A w pędzlach to się uwielbiam bawić. Jak siostrzeniec (7 lat) do mnie przychodzi, to włączam mu gimpa i każę malować. Jakie cudeńka wychodzą : )
Najnowsza tapeta dla Magnatela... z GTA 4 (z SA za małe renderki były).
Magnatel - 28 Grudzień 08, 18:44
Dzięki Kroniki za tapetkę Bardzo fajna ;] 10/10
Kroniki - 28 Grudzień 08, 19:34
Teraz tapeta dla Siwego. Nie wyszła może pięknie, ale na dobrym poziomie, niestety... to nie moja tematyka i nie wiedziałem, co gdzie dodać...
Siwy - 28 Grudzień 08, 19:40
Wielkie dzięki za tapetę Kroniki. Świetna, jedna z lepszych jakie miałem xD Miecze nie były koniecznie, ale nie szpecą tapety ;] Jeszcze raz dzięki.
Warlike - 29 Grudzień 08, 05:11
Powiem tyle - jestem pod wrażeniem . Świetne tapety! Szkoda, że nie z mojej tematyki .
Ja do malowania na komputerze nie mam cierpliwości, lepiej się czuję z ołówkiem w ręce.
Czasem mi wychodzą jakieś ciekawe pracki, ale niestety rzadko . W ogóle nie mam teraz natchnienia.
EDIT: Tak teraz popatrzyłem na tą ostatnią tapetę, ten rycerzyk jest świetny, ale czcionka... według mnie tutaj kompletnie nie pasuje. Bardziej przypomina mi moje kochane Gwiezdne Wojny niż średniowiecze i templariuszy...
Kroniki - 29 Grudzień 08, 06:30
Jeżeli Ty Warlike, lub inny chce tapetę o konkretnej tematyce, to może mi wysłać wiadomość na gg, lub okazyjnie na PW, z tym, że nie wiadomo kiedy PW odbiorę, a zawsze mogę o coś dopytać na gg, więc to lepszy wybór. Czcionka jest ze SW : ) Nie chodziło z kąd jest, tylko jak się wtapia w pracę, a lepszej czcionki nie znalazłem u siebie na zbycie. Ołówkiem to ja dużo nie zdziałam, ale brat za to i mama pięknie portrety i inne rzeczy malują... szkoda, że brat górnik, a nie rysownik : ).
I najnowsza tapeta z filmu "Kroniki Riddicka". Napisu nie dodawałem, bo jak dodałem, to oszpecał tylko tą tapetę : /.
Warlike - 29 Grudzień 08, 06:45
Ja bym i miał prośbę, ale na logo o tematyce średniowiecznej, 910x400 px...
Mam własne na stronie www.aevum.cba.pl , ale zastanawiam się nad zmianą...
Kroniki - 29 Grudzień 08, 07:12
Zrobiłem logo:
Ale twoje i tak jest lepsze od tego. Logo nie musi być w najlepszym wykonaniu, byleby pasowało do strony. Twoje pasuje świetnie i jak nie ma potrzeby, to nie wymieniaj.
All Filippo - 29 Grudzień 08, 07:17
Niczego sobie, widać, że wiesz co robisz
|
|