|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold 2 - Edytor map - czy jest poradnik?
seitas - 7 Sierpień 10, 12:35 Temat postu: Edytor map - czy jest poradnik? Szukam Poradnika do edytora map.Chcę tworzyć mapy na których mogę przejmować posiadłości,wyznaczać terytorium,czyli swobodna budowa, a od czasu do czasu oblężenie.
damianasik22 - 24 Sierpień 10, 07:26
taki poradnik chyba nie istnieje a czy kupowałeś tą grę czy ściągałeś
Threeth - 24 Sierpień 10, 07:35
damianasik22 napisał/a: | a czy kupowałeś tą grę czy ściągałeś |
Eee, a co to ma do poradnika? Bo nie rozumiem.
damianasik22 - 24 Sierpień 10, 07:41
Bo jak kupowałeś to z płytką była instrukcja, a jak ściągałeś to jest inna instrukcja.
Jeśli kupowałeś poszukaj w tej instrukcji odnośnie edytora może to ci coś da.
A może pojedziemy nad morze ?
- Bordinio
przemusio - 24 Sierpień 10, 07:53
W instrukcji nie ma nic do edytora map
damianasik22 - 29 Sierpień 10, 21:55
U mnie była, tam się nauczyłem tych trików i nauczyłem się robić mapy w edytorze.
Threeth - 30 Sierpień 10, 08:35
Trików? Można by powiedzieć, że triki to błędy w grze, więc na pewno nie miałeś ich w instrukcji do gry.
Drizzt - 30 Sierpień 10, 11:36
W twierdzy dwa nie ma trików, a jak sa to bezefektywne, a to głównie ze względu na:
- 3D
- Ograniczoną przestrzeń stawiania koło siebie budynków.
damianasik22 - 1 Wrzesień 10, 11:08
Jeśli mi nie wierzycie odnośnie trików to sami zobaczcie http://strongholdnet.gry-...opic.php?t=1729
seitas - 1 Wrzesień 10, 18:18
ściągnąłem pare miesięcy temu,w sklepach na te czasy już tej gry nie ma
chodzi mi o to jak ustawić inwazje,żeby wioska sąsiednia sama sie rozwijała,
Kita - 2 Wrzesień 10, 14:50
seitas napisał/a: | ściągnąłem pare miesięcy temu,w sklepach na te czasy już tej gry nie ma
chodzi mi o to jak ustawić inwazje,żeby wioska sąsiednia sama sie rozwijała, |
Wymówka żadna, wiele jest sklepów internetowych, a jak chcesz zaoszczędzić wybierz allegro lub inny serwis aukcyjny.
Co do tematu bodajże ustawiało się w niej co ma produkować, wtedy zaczynała działać, choć głowy nie dam.
|
|