|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
 |
Offtopic - Gdzie spędziliście święta
All Filippo - 26 Grudzień 08, 10:59 Temat postu: Gdzie spędziliście święta W jakim gronie spędziliście święta? U kogo byliście? ;>
Ja oczywiście w domu rodzinnym z jedną babcią i rodzicami, później u babci była impreza połączona z czterdziestoleciem małżeństwa. A Wy gdzie byliście?
Warlike - 26 Grudzień 08, 11:19
W domu siedzę przez cały czas, na polu śnieżek sypie, już ładnie sporo nasypało...
Nudzę się jak mops, nie ma nic do roboty...
Przemas lr - 26 Grudzień 08, 11:23
U dziadków
Raz na wsi, i 2 raz w mieście, aby uczcić 50 lecie małżeństwa mojej babci i dziadka.
Fajnie było
Drivers - 26 Grudzień 08, 11:59
W Wigilię byłem w domu, w Pierwsze Święto u cioci, a dzisiaj przyjechali do mnie dziadkowie.
Matrix - 26 Grudzień 08, 12:22
Wigilia w domu, Pierwsze Święto u dziadków, a Drugie Święto u babci
Odyn - 26 Grudzień 08, 14:51
Wigilia w domu w sporym, rodzinnym gronie, o północy pasterka. Pierwszy dzień najpierw u jednej cioci, później u drugiej. Dzisiaj u trzeciej i dopiero teraz siedzę w domu i nigdzie się nie wybieram.
Ani trochę się nie nudziłem, najadłem się jak za dwóch, ale niestety nic nie piłem, bo cały czas byłem kierowcą... Jak co roku było bardzo miło, wesoło i rodzinnie
Bordinio - 26 Grudzień 08, 16:07
Ja ogólnie nie miałem czasu w tyłek się podrapać
24 grudnia - 2 wigilie [u jednej babci i u drugiej]
25 grudnia - uroczysty obiad u jednych dziadków
26 grudnia - obiad + imieniny dziadka [drudzy dziadkowie ]
No generalnie to się nieźle obżarłem, ale po to są święta xD Jak co roku jest strasznie wesoło i przyjemnie.
Warlike - 26 Grudzień 08, 16:24
Pozazdrościć bo u mnie nudy, panowie, nudy straszne... Nawet jeść mi się nie chce .
Ardeth - 26 Grudzień 08, 16:47
Ja cały czas w domu z rodzicami, babcią, siostrą, drugą siostrą i jej mężem, i dwoma siostrzenicami. Jak zwykle święta miło spędzone, rzecz jasna obowiązkowa Pasterka była.
Nieco się nudzę i zamęczam musem zrobienia kilku prac pisemnych na po świętach, ćwiczeń z niemca, sprawdzianem z matmy i polskiego (pewnie bym się nie przejął, gdyby nie to jak wyglądają spr z polskiego - masakra), kartkówką z PO i angielskiego. No poza tym zajmuje mnie lektura Potopu.
D-star - 26 Grudzień 08, 21:26
Wigilia u Babci ;*, 1 i 2 dzień świąt libacja z wujostwem i kuzynkami od jutra zaczynam się uczyć testów na prawo-jazdy ;]
Malcolm - 27 Grudzień 08, 09:28
24, 25, 26 w domu .
Krzychu - 27 Grudzień 08, 15:26
24 w domu z rodziną, 25 u cioci, 26 w domu.
Magnatel - 27 Grudzień 08, 18:03
u mnie to same wyjazdy były:
24-południe u babci od strony taty a wieczorem u babci od strony mamy
24-u babci od strony mamy
25-u prababci od strony taty
Tak więc się trochę najeździłem.
|
|