|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
SPAM - Wasze gwiezdne imię
Adax - 19 Czerwiec 10, 17:44 Temat postu: Wasze gwiezdne imię Utwórzcie własne gwiezdne imię - prosto do kolejnego epizodu Gwiezdnych Wojen.
System tworzenia imion z Gwiezdnych Wojen.
Twoje gwiezdne imię powstaje tak:
1. Weź pierwsze 3 litery swojego nazwiska i dodaj do nich 2 pierwsze litery swojego imienia.
2. Weź pierwsze 2 litery nazwiska panieńskiego swojej Mamy i dodaj do nich 3 litery nazwy miejscowości z której pochodzisz.
Wpisz swoje gwiezdne imię na dole w komentarzach aby inni mogli cię poznać, a ty swoją gwiezdną rodzinę!
Niech śmiech będzie z Wami!!!
Moje brzmi
Jenad Fekol/Fefos
thompson - 19 Czerwiec 10, 18:21
Zieto Chszc
Chyba sie nie sprawdza we wszystkich przypadkach.
Bordinio - 19 Czerwiec 10, 18:48
Takie z was kozaki ? To patrzcie na to. U mnie na pewno ten sposób nie działa ;?
Piłma Wąwar ;/ Śmiech na sali.
Tay - 19 Czerwiec 10, 19:10
Koskr Jutęg xD
przemusio - 19 Czerwiec 10, 20:06
Wojpr Kogdy (???)
thompson - 20 Czerwiec 10, 06:45
aaa ja wiem to chyba chodzi o to że nie trzy PIERWSZE litery z miasta, tylko dowolne trzy.
W takim razie:
Zieto Chein/Chesi/Chezi itp...
Możemy taką stronke zrobić gdzie wpisujesz miasto, nazw panieńskie itp. i wyskakuje w ramce gwiezdne imię. I zamontujemy licznik odwiedzin. Co wy na to?
przemusio - 20 Czerwiec 10, 08:22
Pewnie jo, ale ,,imię'' i tak wychozi dziwne (np. Wojpr czy Koskr )
thompson - 20 Czerwiec 10, 10:27
chociaż może chodzi o pierwsze trzy z miejscowości. Porównałem gwiezdne imię Adaxa z miejscowościami, z ktorych pochodzi. Jednak trzeba trzy pierwsze litery.
przemusio - 20 Czerwiec 10, 11:28
Cytat: | 1. Weź pierwsze 3 litery swojego nazwiska i dodaj do nich 2 pierwsze litery swojego imienia.
2. Weź pierwsze 2 litery nazwiska panieńskiego swojej Mamy i dodaj do nich 3 litery nazwy miejscowości z której pochodzisz. |
Ja bym proponował :
1. Weź pierwsze 3 litery swojego nazwiska i dodaj do nich 2 ostatnie litery swojego imienia.
2. Weź pierwsze 2 litery nazwiska panieńskiego swojej Mamy i dodaj do nich 3 ostatnie litery nazwy miejscowości z której pochodzisz.
U mnie wychodzi Wojek Konia ( ^^ )
Odyn - 20 Czerwiec 10, 12:19
Kilek Stuty
Dobrze, że nie żyję w świecie Star Wars...
thompson - 20 Czerwiec 10, 14:42
Odyn chyba nie tak Z tego, co widzę, użyłeś ostatnie litery imienia i miejscowości. Powinny byś pierwsze.
Adax - 20 Czerwiec 10, 15:06
Co do tematu on jest skopiowany. Choć wasz sposób też dobry.
Jenam Fekie/Tak samo.
Tamto brzmiało lepiej.
Jeszcze tylko coś wymyślić i możemy wystąpić w kabarecie (z takimi imionami )
przemusio - 20 Czerwiec 10, 15:16
thompson napisał/a: | Odyn chyba nie tak Z tego, co widzę, użyłeś ostatnie litery imienia i miejscowości. Powinny byś pierwsze. |
On użył mojego sposobu
thompson - 20 Czerwiec 10, 16:23
No to ja jestem Ziesz Chcin. Jak to brzmi... (ja pier...)
Drizzt - 20 Czerwiec 10, 19:54
Wojad Brszc
|
|