|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold 3 - Twierdza 3!!!
ImpPoland - 14 Maj 10, 18:25 Temat postu: Twierdza 3!!! Jest to pierwsza informacja na całym forum! Na innych serwisach o twierdzy tego nie znajdziesz. Twierdza 3 jednak będzie, co wiemy? Prawie nic, oprócz tego że będzie
Na dole strony jeszcze można podać email by później być wylosowanym do testowania alphy. Miejmy nadzieje że to będzie prawdziwy hit jak stronghold deluxe i crusader. Módlmy się żeby to nie była porażka jak z twierdzą 2 i legends.
http://www.stronghold3.com/index.php?success=2
Drizzt - 14 Maj 10, 18:40
Sh3 dla mnie był pewniakiem, choć szczerze wolalbym jakąś drugą cześć Crusadera
Xeno - 14 Maj 10, 19:01
No może coś będzie fajnego typu dzień i noc;p Oby nie była zwalona jak sh2 i shl i nie miałą kosmicznych wymagań.
Lord Smerf - 14 Maj 10, 19:13
Nieźle... Nie spodziewałem się, że przed wydaniem Kingdomsa zapowiedzą inną Twierdzę. Miejmy nadzieję, że nie spalą.
Drizzt - 14 Maj 10, 19:21
Kingdoms jest raczej ubocznym projektem.
Maciek - 15 Maj 10, 05:56
Wow! Twierdza 3:D Pewnie Firefly będą jeszcze długo robić następne Twierdze i dodatki do nich
Kalimach - 15 Maj 10, 08:13
Wreszcie pojawiła się informacja, na którą czekałem . Teraz pozostaje tylko czekać na więcej informacji dotyczących trójki i mieć nadzieję, że nie spieprzą tej gry tak jak Strongholda 2...
Ps. A słowo "przepasz" z pierwszego screena rządzi
ImpPoland - 15 Maj 10, 10:07
Stronghold 3 ma ukazać się wiosną 2011, jedyne co wiem to to że będzie ulepszony silnik graficzny. A może całkiem nowy?
McGregor - 15 Maj 10, 10:53
Mam nadzieję, że będzie to ulepszenie Twierdzy2 i powrót do niektórych, tak lubianych przez graczy rozwiązań z "jedynki" i Krzyżowca.
P.S. Jeśli będzie jeszcze lepsza grafika, to seria znów straci na klimacie (tak jak w przypadku "dwójki" - wielu graczom nowa grafika nie spodobała się, a podobała się im prosta, dobra grafika z pierwszej części i Krzyżowca)
Crux - 6 Czerwiec 10, 09:11
Ten wrzący olej przypomina mi intro starej, dobrej jedynki - może jednak FF zechce pójść tą drogą? Pięknie by było.
A w rzeczywistości to po prostu efektowna, fajna animacja, mająca rozbudzić naszą fantazję.
Edit: łeee, to nie olej, tylko bluszcz. Szkoda, a już widziałem takie ładne nawiązanie.
Marori - 6 Czerwiec 10, 11:17
Ciekaw jestem co Firefly Studio dla nas wykombinowało :O!.
przemusio - 6 Czerwiec 10, 11:28
Jeszcze 2. części nie mam, a już 3. się pojawia !!
Lord Angus - 6 Czerwiec 10, 20:35
Xeno napisał/a: | No może coś będzie fajnego typu dzień i noc;p Oby nie była zwalona jak sh2 i shl i nie miałą kosmicznych wymagań. |
Stronghold nie należy do gier o " kosmicznych " wymaganiach - i to jest jego zaletą. Myślę że Firefly weznie to pod uwagę. Gdyby dodali coś takiego jak zmienne pory roku + zmienny czas ( dzień i noc ) i do tego warunki atmosferyczne to by było pięknie. Oczywiście wolałbym by wzorowali się na SH Deluxe i SHC, bo tak jak mówicie SH2 i Legendy są troszkę do bani
szemrany - 7 Czerwiec 10, 11:21
ImpPoland napisał/a: | Stronghold 3 ma ukazać się wiosną 2011, jedyne co wiem to to że będzie ulepszony silnik graficzny |
skąd masz to info o dacie premiery i silniku?
Maciek - 7 Czerwiec 10, 11:25
Yyyy... Wyczytał ze strony Firefly?
|
|