|
StrongholdNet - forum graczy Stronghold Największe polskie forum o grach z serii Stronghold. |
|
Stronghold Crusader, Warchest i Extreme - [jednostki] Moc - Edycja jednego punktu
vipper27 - 4 Kwiecień 10, 17:53 Temat postu: [jednostki] Moc - Edycja jednego punktu Czy ktoś wie jak można zedytować konnych włóczników z paska mocy na procarzy ? Byłbym wdzięczny
Kamil - 4 Kwiecień 10, 18:24
Konnych włóczników?? nie słyszalem o takiej jednostce.
vipper27 - 4 Kwiecień 10, 18:57
WTF? Czekam na odpowiedź a tu ktoś zamiast pisać na temat ... Ehh Chyba każdy wie że to Krzyżowcy na Koniach ...
ponceriusz - 4 Kwiecień 10, 19:02
vipper27 napisał/a: | Chyba każdy wie że to Krzyżowcy na Koniach ... |
Dobrze, że wyjaśniłeś, bo ja jestem taki niekumaty, że myślałem, że pomyliłeś działy (taka jednostka jest w Twierdzy 2).
vipper27 napisał/a: | Czekam na odpowiedź a tu ktoś zamiast pisać na temat |
Dobra, takiej możliwości NIE MA.
davis140 - 6 Kwiecień 10, 06:54
Tak jak powiedział ponceriusz, pasek mocy, oraz jednostki w nim umieszczone są z góry wyznaczone przez grę i nie da się tego zmienić.
McGregor - 8 Maj 10, 15:38
Przepraszam post był rzeczewiście trochę bez sęsu.
Lord Smerf - 8 Maj 10, 17:13
Ośmielę się na wysłanie jednego posta o braku zasadniczej wartości w temacie aby przypomnieć kilka rzeczy.
McGregor,
1.Nie ma sensu odkopywać tematu, zwłaszcza, że jego założyciel otrzymał już dokładną odpowiedź.
2.Jeśli założyciel tematu byłby programistą, wiedziałby(skoro już wiedział, że w grze nie ma takiej opcji), że trzeba zmieniać coś w kodzie gry, aby uzyskać pożądany, opisany przez niego efekt.
Ogólnie nie należy wciskać postów gdziekolwiek za wszelką cenę, odpowiedź powinna pomóc użytkownikom forum, nie zaś zwiększyć licznik postów piszącego. Ponadto nieprzydatne posty "zaśmiecają" forum.
Proszę mojej odpowiedzi nie traktować jako atak na daną osobę, naprawdę nie mam nic przeciwko komukolwiek w tym miejscu w sieci - chciałem tylko przypomnieć kilka ważnych rzeczy.
|
|