StrongholdNet - forum graczy Stronghold
Największe polskie forum o grach z serii Stronghold.

Gry i rozrywka - Warcraft III The Frozen Throne czy znalazł kto¶...

Maciek - 1 Kwiecień 10, 10:09
Temat postu: Warcraft III The Frozen Throne czy znalazł kto¶...
Otóż mam t± grę ale bardzo mi zależy na potyczce nagami xD. Uparłem się i szukam po całym necie takiego moda xD. Wiem że w kampanii Strażniczek grali¶my raz nagami i że wystarczy mi po prostu wł±czyć t± misję i grać ale... w kółko t± sam± misję? xD A poza tym w tej misji można walczyć tylko z umarlakami a qesty w tej misji s± do bani xD
Z góry dzięki.

Kiroyaku - 1 Kwiecień 10, 16:43

Nie ma wiem bo co 2 dni sprawdzam nowe mody wo warcrafta
EDIT:
Ale jest nadzieja .Po prostu musisz zedytowac jak±¶ mapę i dać główna siedzibę nag i 5 robotników nag

Maciek - 6 Kwiecień 10, 07:41

Ale chodzi o to że jak dostawię t± siedzibę np. w Potyczce to potem wybieram jak± ras± chcę grać i tam nie ma nagi xD A mi zależy na wszystkich mapach z Frozen Throne (chyba 20 mapek do obrobienia tam jest), a to bardzo dużo robienia :P

Chociaż kilka mapek mogę edytn±ć z reszt± mam polski Frozen Throne Edytor ¦wiata to chyba pójdzie łatwo...

Kiroyaku - 8 Kwiecień 10, 17:53

Ale chodzi o to żeby dać losow± rasę i zburzyć i wielki hall ( oczywi¶cie po zbudowaniu głównej siedziby nag i niewolników )
gign2 - 23 Kwiecień 10, 20:35

ok Uparłes sie na te Nagi, ale wtedy by musieli zrobic Mody aby grac Drenei , piekielni Orcowie , Spaczni itp , ja gralem na BNet taka mapke Wielkie Wojny , i tam mozesz grac kazda rasa , ludzie , krasnoludy , krwawe elfy , wysokie elfy, nocne elfy , nieumarli, orcowie , piekielni orcowie , spaczeni , nagi , unia furbolgow z gnollami , drenei , Dalaran , chyba zadnej nie pominalem :P
Maciek - 26 Kwiecień 10, 13:13

Podaj link do mapki albo link do stronki xD
gign2 - 27 Kwiecień 10, 09:15

jak sobie zyczysz ;)

http://epicwar.com/maps/45215/ Wielkie Wojny 2 By Edddek
http://epicwar.com/maps/29805/ Wielkie Wojny By KopcioPL

ale nie wiem czy dziala to w opcji dla jednego gracza tzn nie wiem czy kompy beda grac rasami :P na necie napewno popykasz jak masz hosta lub jakis twoj kolega ;)

Maciek - 27 Kwiecień 10, 09:36

Wielkie dzięki. Mi to głównie zależało żebym ja sam popykał nagami z botami np. Nocne Elfy:P
gign2 - 27 Kwiecień 10, 16:55

poszukaj sobie map na www.epicwar.com wpisuj najlepiej po angielsku a może znajdziesz o wiele wiecej map , ja gralem w duzo map gdzie mozna Nagami Popykac ;) ale od czasu formatu ich nie mam, jak jakas znajde to ci napisze