StrongholdNet - forum graczy Stronghold
Największe polskie forum o grach z serii Stronghold.

Offtopic - ASG

thompson - 14 Styczeń 10, 19:13
Temat postu: ASG
Czy ktoś z was może zajmuje się takim hobby jak ASG? (air soft guns) jeśli tak, z chęcią wymienie się informacjami.
Crixu206 - 30 Maj 10, 15:00

Yeah ASG rules !!!!
gign2 - 30 Maj 10, 18:07

Hmm nawet nie zauwazylem tego tematu, kiedys sie interesowalem ASG, w sumie do tej pory czasem strzelam :D , mam M4A1 sprezyne, nie przepadam za elektrykami ale tak dzien w dzien to 2 lata sie gralo ;) , pozniej sklad mi sie rozpadl i o :( . Tera czasem postrzelam do puszek
thompson - 31 Maj 10, 12:58

są automaty na sprezyne? u nas mozna dostać tylko AEG, ja mam w posiadaniu cm.028 a tactical i walthera p99 na CO2, którego szczerze polecam, jest dobry, odkad go kupiłem ani razu nie postrzelałem bo wszyscy go ode mnie pożyczają :D
Marori - 31 Maj 10, 13:16

Ja mam Shotguna M47 :P

KLIK

Nie polecam : >.

PS: Moc 1 [J] ;P

gign2 - 31 Maj 10, 13:18

Automaty na sprezyne? pierwsze slysze , ja lubie na sprezyne , jeden strzal i ladujesz, zasieg mi sie podoba :D a refleks wyrobiony ;>
Drizzt - 31 Maj 10, 15:51

Już rok gram.
Aktualnie posiadam M4 kupione od kolegi kuzyna, przetuningowane, a kupiłem za jedyne 400zł, więc nie drogo jak na taki sprzęt, kamizelka taktyczna, mudnur, hełm bez pokrywki i google.

thompson - 31 Maj 10, 16:00

jak ktoś jest zainteresowany to oto strona mojego teamu www.fox-hound.pl jest i forum na którym jestem pod nickiem Bolt.
Crixu206 - 8 Wrzesień 10, 15:33

Hmm jakiś czas temu na łapiance się strzelałem z foksami zanim łapy nie zamknięto :/
Aragorn - 8 Kwiecień 11, 15:59

Ja mam mp5 od CYMY z hop-up(em) Guadera i sprężyną 90, do tego 2 mid-capy na 50 kulek.
Jako broń boczną Glock 19 KSC, gazowy. Na dodatkowy magazynek niestety nie mam kasy (120zł/szt.)
Do tego na uzupełnienie uzbrojenia - kontraktowy nożyk KA-BARa, Skinner, po Marines.
Na klatę kamizelka CIRAS, do niej oporządzenie ALICE, a na ubranie mundur BDU woodland, patrolówka, plecak ALICE medium oraz glany, może dokupię od brata kevlarowego MICHa 2000.

thompson - 29 Czerwiec 11, 13:54

http://forum.wmasg.pl/ind...a-3-lipca-2011/ jezeli ktos z was ma tam konto, proszę zagłosujcie na Dąbie :)