StrongholdNet - forum graczy Stronghold
Największe polskie forum o grach z serii Stronghold.

Edytor map - [kampania] Więzień

Vaq - 30 Grudzień 09, 19:23
Temat postu: [kampania] Więzień
To jest moja 1 kampania, lecz proszę o szczere krytyki. Jest to kampania do SC

Misja 1:
Ucieczka.

Nazywasz się Kapitan Burnie, jesteś dowódcą małej armii zakonu krzyżackiego. Król wysłał Cię na I wyprawę krzyżową abyś służył jako kapitan małego wojska. Jednak zostałeś pojmany przez arabów. Lord Arner wysłał twoje wojska na pewną śmierć. Przeżyłeś tylko ty i twój przyjaciel. Spędziliście 10 lat w więzieniu lecz udało wam się uciec. Chcieliście rozpocząć nowe życie i zabić Lorda Arnera. Uciekłeś wraz z garstką arabów którzy zaprzysięgli Ci służyć. Gdy uciekaliście zdobyliście od strażników trochę złota i jedzenia. Po kilku dniach ucieczki postanowiliście odpocząć przy oazie, lecz wojska wroga nie śpią!

http://rapidshare.com/fil...ieczka.map.html

Postacie:

Imię: Burnie
Profecja: Kapitan
Opis: Burnie jest byłym żołnierzem zakonu krzyżackiego, jednak po ucieczce z więzienia chciał zabić Lorda Arnera, aby to zrobić musi się jednak sprzymierzyć z jakimś władcą.

Imię: Arner
Profesja: Lord
Opis: Jest chciwym i podłym władcą. Wysłał Burniego na pewną śmierć z powodu że zagrażał jego "karierze". Wiedział że Burnie wie o jego interesach z arabskim władcą.

Ściągać grać oceniać! 2 misja będzie jutro.

UWAGA POTRZEBUJE TESTERA!

thompson - 30 Grudzień 09, 23:55

fabuła jako tako ;)
Hunter - 31 Grudzień 09, 09:58

Nieźle. Czy możesz zamieszczać mapy na speedyshare ?? Z rapida nie mogę ściągnąć. Jak by co, to możesz przesyłać mi mapki na prywatną wiadomość, chętnie je przetestuję.
olowek - 31 Grudzień 09, 10:35

Ja też nie moge ściągnąć z rapida
Vaq - 31 Grudzień 09, 11:01

Dobrze no to speedshare:
http://www.speedyshare.co..._-_Ucieczka.map

Hunter - 31 Grudzień 09, 14:10

Teraz lepiej. 2 mapę prześlij mi na pw.
Maciek - 31 Grudzień 09, 22:05

Wątpie czy wyznawcy innego Boga przyłączyli się do "Niewiernego". Mogłeś napisać że uciekł z innymi więźniami. ogólnie to zapowiada się ciekawie. Mapę ściągnę jutro bo dzisiaj sylwester itp.
Kokoju - 31 Grudzień 09, 22:45

Jedna tylko sprawa, iż zakonu krzyżackiego nie było chyba w tej krucjacie, a nawet jeśli, to nie brali w niej udziału.
Vaq - 1 Styczeń 10, 01:40

Zapomniałem dodać że opowieść jest fikcyjna .
Hunter - 1 Styczeń 10, 14:25

1. Misja

Całkiem niezła. Krajobraz w porządku, tylko w oazie jest taka kupka ściśniętych krzaczków, trochę śmiesznie wygląda. Misja należy do trudniejszych,pierwsze 2 ataki przetrzymałem, ale w 3 jest kupa wrogich wojowników (w porównaniu do naszych możliwości) .

7\10

Vaq - 1 Styczeń 10, 14:28

Ja to przeszłem bez problemu. Ale potrzebuje testera, nie wstawie 2 mapki bez niego.
Hunter - 1 Styczeń 10, 16:44

Tylko powiedziałem, jak jest. A co do testera : mówiłem ci już, że ja mogę testować.
SERstrong - 2 Styczeń 10, 11:05

no ja tez :)
podobala mi sie 1 misja
za pierwszym podejsciem przegralem bo przezenilem swoje sily ;p a tu nagle ni z tad ni z owad tlumik assassynow :P
8/10

Hunter - 9 Styczeń 10, 15:47

Kiedy będzie 2 misja ??
tusilos - 9 Styczeń 10, 17:12

Łaa, wez to wstaw na megaupload czy coś speedyshare wygasło a rapid pisze żeby zapłacić.

P.S.I dodawaj na przyszłość screeny.