ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
Wasze kompy
Autor Wiadomość
Panzer 
Moderator
.


Posty: 187
Skąd: Bełchatów
Medale: Brak

Wysłany: 12 Styczeń 09, 04:57   

Cytat:
Mój komputer znowu działa :].


W magiczny sposób płyta zmartwychwstała ze śmiertelnego snu czy dostałeś nową P5Q ?
 
 
 
Malcolm 
Burżuj


Wiek: 26
Posty: 164
Skąd: Poznań
Medale: Brak

Wysłany: 12 Styczeń 09, 07:16   

Panzer napisał/a:
Cytat:
Mój komputer znowu działa :].


W magiczny sposób płyta zmartwychwstała ze śmiertelnego snu czy dostałeś nową P5Q ?

Dostałem nową ;) .
 
 
Przemas lr 
Rekrut


Wiek: 24
Posty: 400
Skąd: 53°04'N 19°27'
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 3/3/3
Wysłany: 16 Styczeń 09, 10:10   

To może opiszę wszystkie kompy xP
1. Komp (mój - ma 1.5 roku)

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Procesor 5200+ 2.70 GHz (podkręcony na 2.89 GHz)
Karta graf. N9600GT 512 MB
RAM: PC2-6400 800MHz 4GB
Dysk: 550 GB Samsung
Zasilacz: Power suply 500W
Płyta główna: MSI K9n Neo V2
Dodatek/windows: SP3 PL XP
Drukarka: hp deskjet 5652
Mysz: jakieś e5 xD
Monitor: LG Flatron 19', ale dam go bratu a w grudniu kupie 22' HD
2. Komp (brata - chodź niedawno ja go miałem ;P, ma 8 lat)

AMD Athlon(tm) 2000+ 1.67GHz
Ram: 2GB Kinghstona 400MHz
Karta graf. ATI Radeon 3450 128MB
Dysk: 220 GB Samsung'a
Płyty głównej nie znam..
Zasilacz tak samo
System: SP3 Windows

3. Komp (brata - ma 9.5 lat)

AMD Sempron 1000+
Ram: 512 MB corsair 333MHz
Dysk: 50GB
Karta graf. Nie wiem, wiem tylko, że ma 64 MB
Zasilacz i płyty głównej nie znam :/ i nie chce znać
System: Windows 98..

4. Komp (brata - najnowszy, lapciok ;P)
AMD Athlon 2800+
Ram: 958 1000 MHz Kinghston
Dysk: 250 GB samsung xP
Karta Graf. GeForce 8600 GT 256MB
System: Windows SP2
Ostatnio zmieniony przez Przemas lr 26 Grudzień 10, 17:16, w całości zmieniany 7 razy  
 
 
KaDek-WHU 
Osadnik


Wiek: 24
Posty: 28
Skąd: Świdwin
Medale: Brak

Wysłany: 18 Styczeń 09, 12:04   

Ja mam do bani :P (chociaż mi wystarcza)

Ram 512 DDR 2
Karta graficzna GeForce 7600 GS czy tam GT
Procek 2,2 AMD Athlon
Monitor 19' LG
Myszka optyczna :)
Klawiatura natec
Głośniki Samsung
_________________
Kto dostał parę razy po ryju i wie , że nie jest ze szkła ten czuję , że żyję ! WEST HAM UNITED !
 
 
 
Malcolm 
Burżuj


Wiek: 26
Posty: 164
Skąd: Poznań
Medale: Brak

Wysłany: 18 Styczeń 09, 15:18   

Robimy mały konkursik w 3DMarku? :D
 
 
Panzer 
Moderator
.


Posty: 187
Skąd: Bełchatów
Medale: Brak

Wysłany: 18 Styczeń 09, 16:16   

Taa, ale wiadome że ty z GTX280 wygrasz :P .... Czemu cwaniaku nie zaproponowałeś konkursu jak miałeś starego kompa z Sempronem :E ??
 
 
 
Malcolm 
Burżuj


Wiek: 26
Posty: 164
Skąd: Poznań
Medale: Brak

Wysłany: 18 Styczeń 09, 18:13   

Panzer napisał/a:
Taa, ale wiadome że ty z GTX280 wygrasz :P .... Czemu cwaniaku nie zaproponowałeś konkursu jak miałeś starego kompa z Sempronem :E ??


Wtedy bym wygrał zakładając, że wygrywa ten kto ma najmniej punktów :E. Nie przypominam sobie słabszej karty z SM3.0 niż 6100. To coś ma dwa PS i 1 Vertex a do tego niskie takty bez możliwości OC :].
 
 
Panzer 
Moderator
.


Posty: 187
Skąd: Bełchatów
Medale: Brak

Wysłany: 18 Styczeń 09, 19:42   

Cytat:
Wtedy bym wygrał zakładając, że wygrywa ten kto ma najmniej punktów :E


Mylisz się :P ... Nawet nie wiesz ile osób ma GF 6100 :E... Chociaż też mam coś w zanadrzu - GMA950 :E, tylko podejrzewam że byłby faworyzowany przez E4300 (oczywiście Non-OC), a ty natomiast masz Sempa na S754 :E. Natomiast podstawowa karta w moim dawnym szicie to 7300GS, który z 4 PS i 3 VS się chowa przy GF6100 ;) .
 
 
 
Malcolm 
Burżuj


Wiek: 26
Posty: 164
Skąd: Poznań
Medale: Brak

Wysłany: 18 Styczeń 09, 20:07   

Panzer napisał/a:
Cytat:
Wtedy bym wygrał zakładając, że wygrywa ten kto ma najmniej punktów :E


Mylisz się :P ... Nawet nie wiesz ile osób ma GF 6100 :E... Chociaż też mam coś w zanadrzu - GMA950 :E, tylko podejrzewam że byłby faworyzowany przez E4300 (oczywiście Non-OC), a ty natomiast masz Sempa na S754 :E. Natomiast podstawowa karta w moim dawnym szicie to 7300GS, który z 4 PS i 3 VS się chowa przy GF6100 ;) .


Zmóżdżałem się czy 3DMark pójdzie na GMA950. To cudo nie ma Vertex'ów, wszystko programowo. No ale raczej działa, w końcu to 3DMark, normalna gra nie działa. Mój Semp jest na 939 :P .

7300GS miażdży 6100...
 
 
Drivers 
Osadnik

Gra w: Nic
Posty: 33
Medale: Brak

Wysłany: 7 Luty 09, 06:50   

Procesor: Intel Pentium Dual Core E2180 @ 2.00GHz, 2000 MHz
Płyta głowna: Gigabyte GA-G31M-S2L
RAM: Kingmax DDR2 2048MB 800MHz CL5.0
Karta graficzna: Radeon X800 GTO2 Limited Edition
Dysk: WDC WD800BB-00JHC0 (80 GB)
Zasilacz: Modecom 350W
System: Windows XP Professional SP3
 
 
GeeWhiz 
Wolny chłop


Wiek: 25
Posty: 73
Skąd: Toruń
Medale: Brak

Wysłany: 14 Luty 09, 20:40   

Stacjonarny:

- Intel Core 2 Duo 3.00 Ghz E8400
- GeForce 9600 GT 512 MB
- 2 GB RAM
- Głośniki Creative
- Stara klawa od logitecha
- Mysz 8-przycisków
- XP Service Pack 3
Laptop:

- Intel Core 2 Duo 1.8 GhZ
- GeForce 7400 Go
- 1 Gb RAM
- Vista
 
 
Kroniki 
Mieszczanin

Wiek: 24
Posty: 140
Skąd: Jastrzębie Zdrój
Medale: Brak

Wysłany: 29 Wrzesień 09, 15:45   

Dzisiaj ESC dostarczyło mi kompa, więc się pochwalę.
Asus P5Q SE2
Intel Quad Q9550 4x 2.83 BOX
2 x 2GB A-Data 1066 CL5 Extreme Edition
Samsung 1 TB 7200rpm 32MB cache SATA-II F1
NEC AD-7241S SATA LightScribe (black)
Sapphire Radeon HD4870 Vapor-X 2048
Crosair 650W [CMPSU-650TXEU]
Cooler Master Elite 331

Dodam, że jestem pozytywnie zaskoczony jakością złożenia zestawu przez firmę ESC. Chyba pierwszy raz mam porządek z kablami. ; )
 
 
 
Przemas lr 
Rekrut


Wiek: 24
Posty: 400
Skąd: 53°04'N 19°27'
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 3/3/3
Wysłany: 18 Październik 09, 10:30   

Kroniki super sprzęt, mój przy twoim się kryje xd
_________________

 
 
Odyn 
Administrator


Wiek: 28
Posty: 856
Medale: Brak

Wysłany: 18 Październik 09, 12:05   

To i ja napiszę na czym teraz siedzę...

Procesor: Intel Pentium Dual Core E6300 2.8 GHz @ 3.86 Ghz
Płyta głowna: Asus P5B Premium (P965)
RAM: 2x 2x 1GB Aeneon XTune - DDR2-1066 @ 1104
Karta graficzna: GeForce 9600GSO 386MB DDR3 192-bit
Dysk: Seagate ST3500320AS (500 GB, 7200 RPM, 32MB cache, SATA-II)
Napędy: LG GSA-H22L DVD-RAM, lightscribe + LITE-ON DVDRW LDW-851S
Zasilacz: Chieftec 500W
Monitor: Acer LCD B233W 22"
Mysz: A4Tech Office 8K (8 przycisków, bez których nie potrafię się już obejść...)
Klawiatura: Tracer laptopopodobna, o małym skoku klawiszy
System: Windows 7 Professional x64
 
 
Tay 
Dzielny wojak


Gra w: życie
Wiek: 21
Posty: 646
Skąd: Nowy Sącz
Medale: 1 (Więcej...)
Brązowy szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 9 Wrzesień 15, 22:37   

Odkop! Kupiłem sobie dziś trochę części, więc pochwalę się xD Trzeba ożywiać forum:

Procek: Intel i5 4460 3.2GHz
Płyta: MSI B85-G43
RAM: 1x 4 HyperX 1333MHz
Grafika: Nvidia GTX 970 Gigabyte (ta wersja z trzema wiatraczkami)
Zasilacz: Silentium 600W (modularny)
Monitor: LG IPS226 21,5" (albo 22,5"? XD) LED
Mysz: WMO 1.1a (najlepsza mysz na świecie! Serio)
Klawiatura: QPAD mk-50
System: Windows 7 Ultimate x64
_________________
http://www.speedrun.com/run/9megxr2y
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz