Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
I co? Już chyba przez 2 tygodnie czekam... Jak mecze?
Również czekam... ale niestety nie mam wpływu na termin ;/ ale mogę powiedzieć że mecz na 99% będzie rozegrany przed końcem stycznia lub na samym początku lutego(jeżeli gracze dotrzymają terminu zaproponowanego przez nich).
Finał niestety się nie rozegrał i nie został wyłoniony zwycięzca Chciałbym podkreślić iż nie jest moją winą iż turniej pod sam koniec klapną. Niestety mimo moich najszczerszych chęć i olbrzymiej pracy włożonej w to by ten turniej doszedł do skutku (napisałem do ponad 90 osób na gg, spędziłem przy organizacji całej zabawy jakieś 12h(nie licząc czasu który spędziłem na pilnowaniu meczy by doszły w fazach grupowych do skutku)) i tak zakończył się fiaskiem. Niestety potrzeba jeszcze chęci graczy... by coś z tego wyszło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum