ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
Program [MP] http://www.gameranger.com/
Autor Wiadomość
T-Rex 
Burżuj

Gra w: Crusader multi
Posty: 197
Skąd: Kraków
Medale: Brak

Wysłany: 11 Lipiec 09, 08:40   

Tam nie ma znowu tylu rusherów, a za to tu na forum jest jakieś błędne pojęcie o rushu...bo rusher to nie jest ktoś, kto dużo szybciej pozbiera armię, w dodatku większą i szybko atakuje pierwszy (bo się samemu nie jest gotowym), tylko gracz, który w 3-5 minut po budowaniu rzuca wszystko co ma do ataku tzn. mało tarcz i ha i dużo pałkarzy, asasynów albo rycerzy.
Czy ktoś ma tylko mur z fosą czy jakąś warownię z wieżami to nie ma nic do rzeczy.
Najlepiej sam się tam rozejrzyj...znajdziesz i graczy, co nigdy nie zaatakują, bo nie mają czym.
 
 
Winged Hussar 
Wędrowiec


Posty: 4
Medale: Brak

Wysłany: 15 Lipiec 09, 22:24   

Nie wiem dlaczego ale czekam już ponad 1 dzień na to aż klucz aktywacyjny dojdzie do mnie... Nie wiem czemu ale w ogóle nie doszedł na pocztę...
 
 
turgon 
Osadnik

Posty: 30
Medale: Brak

Wysłany: 16 Lipiec 09, 07:59   

Sprawdź folder spam :)
_________________
http://rozbojnicy.co.cc/
 
 
 
Winged Hussar 
Wędrowiec


Posty: 4
Medale: Brak

Wysłany: 16 Lipiec 09, 12:15   

Pusty... już 2 dzień czekam. Na 100% dałem dobry mail...
 
 
Amphibic 
Wolny chłop


Gra w: SHC (Game Ranger), Warchest.
Wiek: 25
Posty: 82
Medale: Brak

Wysłany: 16 Lipiec 09, 22:10   

Czy "GR" nie obsługuje RADIÓWKI ?
Bo chciałem zagrac z kolegą ale wyskakuje mu jakiś błąd o porcie... Dziwne bo ja mam netie i nie moge grac na gsa, on za to moze ... Ale nie moze grac na game rangerze... Widziałem tez jak gra z kims przez hamachi ;/ ? wtf
_________________
Jak chcecie pograć w SHC na GR czy spytać o cokolwiek to raczej na gg.
 
 
 
T-Rex 
Burżuj

Gra w: Crusader multi
Posty: 197
Skąd: Kraków
Medale: Brak

Wysłany: 17 Lipiec 09, 05:49   

Winged Hussar, - od paru dni są jakieś problemy z aktywacją, inni też tak mówili na gamespy, jeden dostał klucz po 1 dniu, drugi jeszcze chyba nie. Inny e-mail Ci nie pomoże, bo wyślą tam wiadomość, że konto jest już aktywowane. Więcej nie wiem.

Amphibic, - radiówka to nie problem na gr, ja np. nie mam, a też mi wyświetla, że jakiś port trzeba otworzyć (czasem jak wchodzę do rooma albo hostuję) - wtedy wychodzę z gr i znowu próbuję, za którymś razem nie wyświetli i gram. Może ma to samo, to niech tak spróbuje.
 
 
turgon 
Osadnik

Posty: 30
Medale: Brak

Wysłany: 17 Lipiec 09, 14:32   

najlepiej na routerze ustawić przekierowanie na ten port ;)
_________________
http://rozbojnicy.co.cc/
 
 
 
Pawel19M 
Osadnik


Wiek: 31
Posty: 45
Medale: Brak

Wysłany: 9 Wrzesień 09, 11:52   

A ja jak chce się gdzieś dołączyć to pisze mi



O co chodzi ?
_________________

 
 
Prescot 
Burżuj


Posty: 194
Medale: Brak

Wysłany: 9 Wrzesień 09, 12:32   

Program dobry tylko jego zautomatyzowanie jest wadliwe, kiedy program sam ci wciska wszystko to podczas wyszukiwania serwerów (np w call of juarez) wciskał mi odrazu anuluj ^,^
_________________
6023179
 
 
Pawel19M 
Osadnik


Wiek: 31
Posty: 45
Medale: Brak

Wysłany: 5 Październik 09, 10:54   

Wie ktoś może dlaczego jak ja HOSTUJE to nikt się nie może do mnie dołączyć ?
Zawsze pisze innym "Oczekiwanie na hosta" i tyle...
_________________

 
 
T-Rex 
Burżuj

Gra w: Crusader multi
Posty: 197
Skąd: Kraków
Medale: Brak

Wysłany: 5 Październik 09, 17:37   

1. Widzisz nicki innych w pokoju kursywą? - wyjdz i wejdz do gr - nicki innych nie mogą być kursywą.
2. Jakieś zapory? - wyłącz firewalla albo udostępnij grę.
3. Jak nie hostujesz to możesz grać w innych roomach? - dziwne, dostajesz jakąś informację?
 
 
Pawel19M 
Osadnik


Wiek: 31
Posty: 45
Medale: Brak

Wysłany: 17 Listopad 09, 13:04   

Kod:
1. Widzisz nicki innych w pokoju kursywą? - wyjdz i wejdz do gr - nicki innych nie mogą być kursywą.


Bardzo rzadko, praktycznie wszystkie nicki są normalne

Kod:
2. Jakieś zapory? - wyłącz firewalla albo udostępnij grę.

Jedyne co mam włączone to antywirus

Kod:
3. Jak nie hostujesz to możesz grać w innych roomach? - dziwne, dostajesz jakąś informację?


No pewnie że mogę, praktycznie z każdym mogę zagrać, czasami zdarza się tak że nie można dołączyć do rozgrywki bo HOST ma to samo co ja, czyli wszyscy w roomie widzą tylko pasek "Oczekiwanie na hosta" i tyle.

No więc ? Pomoże ktoś ?
_________________

 
 
T-Rex 
Burżuj

Gra w: Crusader multi
Posty: 197
Skąd: Kraków
Medale: Brak

Wysłany: 17 Listopad 09, 20:51   

A co masz w informacji od gr - jak powyżej - kliknij tam w learn more, co tam pisze...trzeba pewnie port otworzyć.
 
 
Wezyr 
Wędrowiec

Gra w: Twierdza 2,Twierdza EXTREME
Posty: 17
Skąd: z Tczewa
Medale: Brak

Wysłany: 21 Listopad 09, 15:50   

Pomocy!
Jak chcę dołączyć to pisze mi coś takiego :

nigdzie nie mogę dołączyć
_________________
:P
http://pokemon.step.lv/img/229.gif
 
 
 
T-Rex 
Burżuj

Gra w: Crusader multi
Posty: 197
Skąd: Kraków
Medale: Brak

Wysłany: 22 Listopad 09, 16:36   

"No late joining" - tam gra już się toczy... :-P - to są pokoje z zielonym kółkiem po prawej stronie.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz