ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Siwy
19 Lipiec 12, 14:47
Ciekawy mod (SH:C)
Autor Wiadomość
Rahnen 
Burżuj

Wiek: 23
Posty: 220
Skąd: Małopolska
Medale: Brak

Wysłany: 26 Lipiec 11, 08:35   Ciekawy mod (SH:C)

Znalazłem na tej stronie dosyc ciekwy mod który zmienia klimat pustynny na europejski (tak jak w SH), Przetestowałem ten mod, są w nim błędy w budynkach ale jeżeli ktos jest zainteresowany może pobierać.
 
 
Strongholder123 
Wolny chłop


Gra w: SH,SHD,SHC,SHCE,SH2,SHL,SHK
Posty: 50
Skąd: Polska
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 2/3/3
Wysłany: 31 Sierpień 11, 13:27   

EJ TO MI ROZWALIŁO GRE MASZ MI NATYCHMIAST DAĆ TWÓJ FOLDER GM!!!! JAK MAM TERAZ GRAĆ SKORO MNIE WYRZUCA PRZE ŁADOWANIU!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:


Ostrzeżenie przyznane.
- Kacper
_________________
Jestem Wąż! Wielki Wąż! zara cie ugryze i bedzie po tobie >:)
Ostatnio zmieniony przez Kacper 1 Wrzesień 11, 04:16, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
Artxt123 
Burżuj

Gra w: SH, SHC(wszystkie), SH2 Deluxe
Wiek: 23
Posty: 178
Medale: Brak

Wysłany: 31 Sierpień 11, 21:04   

Zainstaluje grę od nowa i będzie wszystko dobrze.
_________________
Modlitwa jest największą potęgą świata.
ks. Franciszek Jordan
Tylko pod krzyżem, tylko pod tym znakiem - Polska jest Polską, a Polak Polakiem.
Adam Mickiewicz
 
 
 
Tay 
Dzielny wojak


Gra w: życie
Wiek: 23
Posty: 647
Skąd: Nowy Sącz
Medale: 1 (Więcej...)
Brązowy szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 31 Sierpień 11, 21:46   

Strongholder123 napisał/a:
MASZ MI NATYCHMIAST DAĆ TWÓJ FOLDER GM!!!!


Po tak uprzejmej prośbie na pewno każy zaraz wyśle Ci swój folder. Ogarnij się, najwyżej będziesz musiał przeinstalować grę, straszna tragedia...
_________________
http://www.speedrun.com/run/9megxr2y
 
 
 
Rahnen 
Burżuj

Wiek: 23
Posty: 220
Skąd: Małopolska
Medale: Brak

Wysłany: 1 Wrzesień 11, 05:34   

Ja na wszelki wypadek zrobiłem sobie kopię folderu GM (Orginalnego) Ja nie mam już tego modu :-)
 
 
Strongholder123 
Wolny chłop


Gra w: SH,SHD,SHC,SHCE,SH2,SHL,SHK
Posty: 50
Skąd: Polska
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 2/3/3
Wysłany: 1 Wrzesień 11, 14:57   

Ba...ba....baba bardzo przepraszam troche mnie poniosło ale miałem RIP-a i już się go nie da zainstalować :( ake tak ...tttt...ak....tak bardzo proszę bo bez Cruska nie wytrzymam a...aa.a.a. na do ...doo..do.do dodatek tworzę moda więc bardz..dzo proszę


ps. STRONGer a tobie działał ten mod?
_________________
Jestem Wąż! Wielki Wąż! zara cie ugryze i bedzie po tobie >:)
 
 
Rahnen 
Burżuj

Wiek: 23
Posty: 220
Skąd: Małopolska
Medale: Brak

Wysłany: 1 Wrzesień 11, 15:39   

Tak, mi działał.

PS. To nie moja wina że gra przestała ci działać, powinieneś wiedzieć że ściągając mod czy inne pliki robisz to na własne ryzyko, jeżeli boisz się że mod zepsuje ci grę to poprostu go nie ściągaj, a nie żądaj od userów plików. Co do GM to ci go wkleję ale narazie jestem na komórce.
 
 
Tay 
Dzielny wojak


Gra w: życie
Wiek: 23
Posty: 647
Skąd: Nowy Sącz
Medale: 1 (Więcej...)
Brązowy szachista (Ilość: 1)

Wysłany: 1 Wrzesień 11, 15:45   

Strongholder123 napisał/a:
ale miałem RIP-a

Regulamin, pkt. 7.
_________________
http://www.speedrun.com/run/9megxr2y
 
 
 
Rahnen 
Burżuj

Wiek: 23
Posty: 220
Skąd: Małopolska
Medale: Brak

Wysłany: 1 Wrzesień 11, 16:10   

Tay napisał/a:
Strongholder123 napisał/a:
ale miałem RIP-a

Regulamin, pkt. 7.


Propagowanie piractwa jest zabronione ale
posiadanie gry pirackiej jest chyba dozwolone.
Ostatnio zmieniony przez Rahnen 1 Wrzesień 11, 16:59, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Strongholder123 
Wolny chłop


Gra w: SH,SHD,SHC,SHCE,SH2,SHL,SHK
Posty: 50
Skąd: Polska
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 2/3/3
Wysłany: 1 Wrzesień 11, 16:28   

Bardzo ci dziękuję ale jaką masz wersję cruska?
_________________
Jestem Wąż! Wielki Wąż! zara cie ugryze i bedzie po tobie >:)
 
 
Maciek 
Paladyn


Wiek: 19
Posty: 1098
Skąd: Głogów
Medale: Brak

Wysłany: 2 Wrzesień 11, 09:42   

http://stronghold.heaveng...php?fileid=4779

Wersja poprawiona bez błędów z budynkami i w środowisku. Co więcej gra nie wywala przy ładowaniu. Sam gram na tym modzie i go polecam.


PS: Strongholder123 - Ściągnij wersję poprawioną i zamień pliki w folderze GM i voila! Będzie ci działało.
_________________
Przesyłam Ci ziarno gorczycy, abyś mógł posmakować i zaakceptować gorycz mego zwycięstwa - Aleksander Macedoński w liście do Dariusza III.
 
 
 
Strongholder123 
Wolny chłop


Gra w: SH,SHD,SHC,SHCE,SH2,SHL,SHK
Posty: 50
Skąd: Polska
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 2/3/3
Wysłany: 2 Wrzesień 11, 15:15   

Dzięki teraz nie wyłącza z tym modem :mrgreen:
_________________
Jestem Wąż! Wielki Wąż! zara cie ugryze i bedzie po tobie >:)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz