Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Wysłany: 14 Listopad 17, 11:46 Dwukrotnie tańsze DLC po wprowadzeniu złotówek
Cześć,
może nie wszyscy widzieli, ale dziś w nocy Steam wprowadził złotówki zamiast euro, a nasze kochane FireFly zastosowało przelicznik 2:1 w przypadku DLC do Krzyżowca 2. Przed zmianą kosztowały 4.99€, a dziś kosztują 9,99 PLN. Tak więc jeśli za tydzień trafi się promocja -50% to wszystkie dodatkowe postacie będą do zgarnięcia za 20 zł
Gra w: Wszystkie Strongholdy i nie tylko
Wysłany: 21 Listopad 17, 13:58
Cena tych DLC z dnia na dzień wydaje się coraz bardziej uczciwa w stosunku do zawartości
_________________ "Zło to zło. Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte. [...] Ale jeżeli mam wybierać pomiędzy jednym złem a drugim, to wolę nie wybierać wcale."
- Andrzej Sapkowski, Ostatnie Życzenie
Tak jak przewidywałem - DLC zostały przecenione o 50%, więc wszystkich przeciwników można mieć za 20 zł. Sam Crusader 2 dostał obniżkę -90% i kosztuje teraz 12.99 PLN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum