ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
[problem] GameRanger
Autor Wiadomość
crussek 
Wędrowiec

Posty: 4
Medale: Brak

Wysłany: 17 Sierpień 09, 05:52   [problem] GameRanger

Mam proble m dzis rano gram se normalnie a teraz pisze mi ; Firrewal problem - nie wiem o co chodzi pls o pomoc
Ostatnio zmieniony przez Warlike 16 Wrzesień 10, 16:53, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
T-Rex 
Burżuj

Gra w: Crusader multi
Posty: 197
Skąd: Kraków
Medale: Brak

Wysłany: 18 Sierpień 09, 07:13   

My chyba też nie wiemy o co chodzi, bo za mało piszesz...
Co dokładnie pisze i kiedy tzn. nie rano czy w południe, tylko kiedy w gr.
 
 
crussek 
Wędrowiec

Posty: 4
Medale: Brak

Wysłany: 18 Sierpień 09, 08:27   

Pisze tak :

Firewall Problem

You appear to have a firewall or router that is blocking you from playning games . Nie mam routera i pisze tak co jakiś czas FW wyłączony , dodam że wtedy sie dosyc net ścina.
 
 
T-Rex 
Burżuj

Gra w: Crusader multi
Posty: 197
Skąd: Kraków
Medale: Brak

Wysłany: 19 Sierpień 09, 05:51   

Jak jesteś już w gr to spróbuj wyjść i wejść, czasami parę razy, to pomaga, jak wyskakuje jakiś błąd.
Jak nie możesz włączyć gr to zreinstaluj (usuń wszystkie resztki gr), jak nie masz routera i fw wyłączony to powinno działać bez zarzutu.
 
 
KK 
Wędrowiec

Posty: 2
Medale: Brak

Wysłany: 6 Wrzesień 09, 17:09   

Witam ja też mam problem z gameranger czasem działa a czasem wyłancza się co sekundę i wyskakuje komunikat ''You have been disconnected , no multiple logins '' . Nie wiem o co chodzi ? Przeinstalowałem gamerangera już 6 razy zmieniłem program antyvirusowy, przeinstalowałem grę , windowsa i dalej nic. Nie mam problemów z netem zresztą na gamespy arcade wszystko nadal pięknie mi działa i tam mogę grać . Niestety tam nie ma z kim grać .
 
 
Moheromachia 
Wędrowiec

Posty: 14
Medale: Brak

Wysłany: 8 Październik 09, 14:15   

Ktoś zapewne wlazł na GR z tego samego Ip ;)
_________________
 
 
KK 
Wędrowiec

Posty: 2
Medale: Brak

Wysłany: 19 Październik 09, 14:21   

Moheromachia napisał/a:
Ktoś zapewne wlazł na GR z tego samego Ip ;)
Jakim cudem mógł mieć takie samo ip ?
 
 
123mamut 
Osadnik

Posty: 30
Medale: Brak

Wysłany: 20 Luty 10, 18:27   

a ja jak che grac przez to dołączam do jakiegoś serwa koleś daje start włącza mi się twierdza a potem robi czarny obraz i na tym się kończy
 
 
ImpPoland 
Wolny chłop


Gra w: 1 Deluxe, Crusader, 2, Extreme
Wiek: 23
Posty: 67
Skąd: Ostrów Wielkopolski
Medale: Brak

Wysłany: 6 Kwiecień 10, 14:03   

Może dlatego ze macie inne wersje gry.
_________________
http://www.youtube.com/user/Impcabal?feature=mhum - Poradniki oraz filmy z Stronghold Crusader i nie tylko!
http://www.lastfm.pl/user/Podwojny12 - Profil na last fm
 
 
 
jankes1124 
Dzielny wojak


Wiek: 26
Posty: 647
Skąd: Sieraków
Medale: Brak

Wysłany: 22 Sierpień 11, 20:33   

crussek napisał/a:
Pisze tak :

Firewall Problem

You appear to have a firewall or router that is blocking you from playning games . Nie mam routera i pisze tak co jakiś czas FW wyłączony , dodam że wtedy sie dosyc net ścina.


Też mam taki problem ;) A firewall mam wyłączony, mam internet radiowy... Nie wiem co jest grane :(
_________________
Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz :P
 
 
 
Kamil 
Piechur


Gra w: Crusader(multi);Legends(single)
Wiek: 27
Posty: 473
Skąd: z daleka
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 3/3/3
Wysłany: 24 Sierpień 11, 17:42   

Spróbuj wyłączyc zaporę w panelu sterowania.
 
 
mroczny38 
Burżuj


Gra w: Stronghold 1, Crusader i Minecraft
Wiek: 19
Posty: 223
Skąd: Wrocław
Medale: Brak

Ostrzeżeń:
 1/3/3
Wysłany: 24 Sierpień 11, 18:12   

ImpPoland. Ja gram z ludźmi ,którzy mają 1.1 a ja mam 1.2 .
_________________
Me Gusta koty :D
 
 
 
jankes1124 
Dzielny wojak


Wiek: 26
Posty: 647
Skąd: Sieraków
Medale: Brak

Wysłany: 25 Sierpień 11, 15:00   

No właśnie zaporę mam wyłączoną ;)
_________________
Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz :P
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz