ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
Problem w launcherze
Autor Wiadomość
Andariel 
Osadnik

Gra w: Crusader, Kingdoms, Extreme
Wiek: 23
Posty: 31
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 05:45   Problem w launcherze

Uruchomiłem kingdoms na nowo zainstalowanym windows 7, loguję się i znikają mi 2 światy i zamiast nich pojawia się wielka tarcza z download the game. Proszę o pomoc, nie chcę zakładać nowego konta...
 
 
nieprzecietny 
Wędrowiec

Posty: 2
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 07:05   

Jest to problem ogolny. Studia juz podobno pracuje nad tym bledem
 
 
Kita 
Mieszczanin


Posty: 141
Skąd: Z wykopalisk
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 08:13   

Również mam, cieszę się że to błąd ogólny...
_________________

Nie rozmawiaj z idiotą, bo pierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
 
 
adi142 
Wolny chłop


Wiek: 21
Posty: 69
Skąd: z nikąd
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 08:49   

Ja też mam ten błąd,a już chciałem pisać do firefly...
_________________
\m/
 
 
 
Kita 
Mieszczanin


Posty: 141
Skąd: Z wykopalisk
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 10:05   

Działa !
_________________

Nie rozmawiaj z idiotą, bo pierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
 
 
adi142 
Wolny chłop


Wiek: 21
Posty: 69
Skąd: z nikąd
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 11:07   

No już działa,koło dziesiątej naprawili!
_________________
\m/
 
 
 
Eldone 
Osadnik

Wiek: 26
Posty: 37
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 13:04   

No i surowce wraz z kartami się zmarnowały...
 
 
 
Andariel 
Osadnik

Gra w: Crusader, Kingdoms, Extreme
Wiek: 23
Posty: 31
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 15:01   

ta a mi w ch.j poszło kilka tysięcy golda(nie gram w to zbyt długo)
 
 
Kita 
Mieszczanin


Posty: 141
Skąd: Z wykopalisk
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 15:14   

Mi tam wszystko działa, mam karty, surowce, złoto (no je juz wydałem)
_________________

Nie rozmawiaj z idiotą, bo pierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
 
 
Eldone 
Osadnik

Wiek: 26
Posty: 37
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 16:26   

Chodzi o to że użyłem wczoraj karty na 5x większe wydobycie kamienia i kilka innych. Dzisiaj rano chciałem wejść i wydać surowce i po szkole znowu wydać. A że nie mogłem się zalogować to magazyn się zapełnił i nic z tego nie miałem tylko straciłem. Chodzi o świat 2 oczywiście
 
 
 
Kita 
Mieszczanin


Posty: 141
Skąd: Z wykopalisk
Medale: Brak

Wysłany: 10 Luty 11, 18:04   

Aaa o to chodzi. No tak, chyba ze tak, to rozumiem, coz, to ciagle tylko beta ;)
_________________

Nie rozmawiaj z idiotą, bo pierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz