ZalogujRejestracjaSzukaj Użytkownicy MedaleZaloguj się, by sprawdzić wiadomościGrupyStatystyki

Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij


Poprzedni temat «» Następny temat
[Alfa4] Problemy w SK
Autor Wiadomość
Threeth 
Dzielny wojak

Posty: 594
Skąd: Bielsko-Biała
Medale: Brak

Wysłany: 23 Lipiec 10, 13:58   

Ja mam taki problem. Otóż ustawiłem podatki w parafii na 8x(są takie od wczorajszego wieczoru) i od rana nie wpłynęła ani jedna moneta. Czy mam jakiegoś buga, czy podatki nie wpływają tak jak w wiosce (tzn po jednej monecie co chwilę), czy raz na jakiś czas wpływa pełna suma?


Ok, poczekam do wieczora.
_________________
>>Moje mapy<<
Ostatnio zmieniony przez Threeth 23 Lipiec 10, 14:47, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
Lutel 
Wojownik


Posty: 724
Medale: Brak

Wysłany: 23 Lipiec 10, 14:30   

Co jakiś czas wpływa, nie wiem od czego to zależy.
 
 
Threeth 
Dzielny wojak

Posty: 594
Skąd: Bielsko-Biała
Medale: Brak

Wysłany: 24 Lipiec 10, 09:20   

Dobra, kasa wpłynęła w nocy.
_________________
>>Moje mapy<<
 
 
Kita 
Mieszczanin


Posty: 141
Skąd: Z wykopalisk
Medale: Brak

Wysłany: 25 Lipiec 10, 19:23   

Mi często wysakują złe okienka, od czasu do czasu takie:

http://pic.leech.it/pic.php?id=d90ceb4problem1.jpg

Po czym gra się resetuje i cholernie często takie:

http://pic.leech.it/pic.p...74aproblem2.jpg

Po których lubi wyskakiwać okienko nr 1...

Uruchamiam z prawami admina na Windows 7 Ultimate. Zainstalowane na dysku C, uruchamiam ze skrótu.
_________________

Nie rozmawiaj z idiotą, bo pierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
 
 
 
Odys 
Wędrowiec


Gra w: SH, SH:C
Wiek: 27
Posty: 16
Medale: Brak

Wysłany: 25 Lipiec 10, 19:31   

Mam podobnie Kita, zwłaszcza dzisiaj często się te nieszczęsne okienka u mnie pojawiają, ale z tym chyba nic się nie zrobi. To przypadłość wczesnej wersji gry i zapewne większość graczy ma z tym problem ;)
_________________
"Co cię nie zabije to może cię pokaleczyć"
 
 
Lutel 
Wojownik


Posty: 724
Medale: Brak

Wysłany: 25 Lipiec 10, 19:34   

Tak, nie zapominajcie, że jest to wersja testowa. Trzeba się z różnymi problemami pogodzić, tak jak w poprzedniej Alphie np. był czas kiedy zwiadowcy znikali, gdy towar, po który się udawali został zabrany w międzyczasie :) .
 
 
Threeth 
Dzielny wojak

Posty: 594
Skąd: Bielsko-Biała
Medale: Brak

Wysłany: 10 Listopad 10, 20:44   

Obecnie mam taki problem, na swoim laptopie zainstalowałem shk, na początku było ok, ale dzisiaj rano sprawdzałem wioske i na mapie jest tylko moja wioska, ewentualnie pare miast i wiosek. Robiłem reinstal i dalej to samo. Na drugim komputerze shk działa normalnie.

Nieaktualne.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group | Template DarkMW created by razz