Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ja najbardziej lubię wojowników i arabskich konnych łuczników.Wojownicy są dość tani i silny.Jedyną ich wadą jest to że wolno się poruszają.A łucznicy konni są szybcy i dość dobrzy
ale w tym temacie jaka jest ulubiona i najlepsza jednostka nie mowisz ze podobaja sie ci mi tez moze podaba sie podpalacze i mozna szybko podpalic wroga ale nie jest moja ulubiana
Ja rozumiem jako ulubioną tą jednostkę, którą mi się fajnie gra, a asasyni właśnie tacy są A najlepszej jednostki nie ma imo, zawsze się znajdzie jakaś lepsza, zależy od sytuacji.
Uwielbiam wszystkie jednostki, zarówno angielskie jaki arabskie, ale jak dla mnie to pikinier i wojownik są najlepszą rzezią do zdobycia zamku. Czasami stosuje jeszcze pałkarzy jako szybki szturm np. na zniszczenie budynków w oazie, czy kamieniołomów. Te 3 jednostki uważam za najlepsze( jak dla mnie). Oczywiście nie oznacza to, że innych nie stosuje.
_________________ Wiesz, że 99,9% ludzi cierpi na chorobę, której objawem jest czytanie postów na forum trzymając rękę na myszce? Nie ściągaj ręki, teraz jest już za późno. Wiem, że Ty też na to cierpisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum