Na forum.stronghold.net.pl wykorzystujemy ciasteczka. Jeśli jeszcze nie masz dość tego typu komunikatów, więcej informacji znajdziesz w Polityce Cookies. zamknij
Ulubiona nie znaczy najlepsza... mogę lubić drabiniarzy, ale samymi drabiniarzami raczej nic nie zwojuję, jeżeli mówimy o ataku oczywiście.
Zagłosowałem na kuszników, których lubię, i którzy są dosyć "uniwersalni". W dużej grupie dobrze radzą sobie zarówno w obronie, jak i ataku.
Gra w: różne takie...
Wiek: 28 Posty: 505 Skąd: I tak nie trafisz... Medale: Brak
Wysłany: 9 Styczeń 09, 19:06
Magnatel napisał/a:
Acrobot napisał/a:
Ale lordem zamku nie zdobędziesz
Heh jak nie ja kiedyś zdobyłem xD Co prawda najpierw ostrzelałem zamek ha ;p
Ja raz zabiłem szczura swoim lordem bez ostrzału : p. Wiadomo, szczur ma siłę lorda -5 a ja siłę lorda 0
_________________ „-Ja was uczę nadczłowieka. Człowiek jest czemś, co pokonane być powinne. Cóżeście uczynili, aby go pokonać? Wszystkie istoty stworzyły coś ponad siebie; chcecie być odpływem tej wielkiej fali i raczej do zwierzęcia wrócić, niźli człowieka pokonać? […] Patrzcie, ja wam wskazuję nadczłowieka! […] Gdzież jest ten piorun, który by was liznął swym językiem? Gdzież jest ten obłęd, który by wam zaszczepić należało? Patrzcie, ja was uczę nadczłowieka. On jest tym piorunem, on jest tym obłędem!”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum